![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Angel of Music ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.01.04 Kur: Azeroth Spēļu meistars 2012 ![]() |
Šeit Jūs varat postot savus jaunos, skaistos, gudros un nepārspējamos personāžus.
Kā arī vēlāk veikt ārpus spēles sarunas. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Pirms drukāt savu personāžu ATD pavedienā lūgums to iesūtīt man pa PZ. Un kad būšu to apstiprinājusi šeit iedrukājiet no savas leģendas tikai šos punktus: 1)tēla vārds, 2)dzimums, 3)rase(iespējamās rases: cilvēks, elfs, puselfs, rūķis, halflings), 5)augums, 6)vecums, 7)ieroči (Tie kuri redzami, kad paskatās uz jūsu personāžu) 8)dzīvnieki (Ja jūsu dzīvnieks jums visu laiku ir blakus un jūs to neslēpjat) 9)fotoattēls vai zīmējums (nav obligāti), 10)izskata apraksts, (ja ir bilde šo nevajag) Šo rakstu rediģēja Farliner: 12.09.2005 00:42 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Angel of Music ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.01.04 Kur: Azeroth Spēļu meistars 2012 ![]() |
Luuk shovakar paskatiijos speeles pavedienaa un godiigi sakot saskumu pavisam. Arii juus jau buusiet pamaniijushi, ka ar speeli iisti labi neiet. Ir nejeegaa daudz speeleetaaju, bet darbiiba uz priekshu nerisinaas, jo izskataas, ka nevienam taa iisti nav intereses.
Man iisti nav vajadziigi taadi posti kaa Gilraenas, ka peec ilgiem laikiem kaut ko ieskataas, apgraabsta un kaut ko uz aatru roku ieklabina. No taa nav nekaadas jeegas. Speele tomeer ir un paliek speele un ja netiek pietiekami biezhi pie neta, tad man tomeer naaksies no speeles mest araa. Ir dazhi cilveeki par kuriem zinu, kapeec vinji neposto, bet visaa visumaa, mani paarnjem sajuuta, ka speele nevienam nav laaga vajadziiga, jo taa laaga neiet uz priekshu. Nezinu ko dariit? Kaadas idejas un ieteikumi? Varbuut speeli jaaklapee ciet, ja jau nav veeleeshanaas postit, vai arii metam aaraa visus tos, kuri vairs neveelas vai nevar aktiivi piedaliities speelee. Un ko juus no speeles sagaidat? Vai jums labaak patiktu domaat pashiem vai arii ja kaads NPC dzen uz priekshu? Kaa jau juus redzat grupai nav liidera un tapeec arii taa nekust uz priekshu. Bet uzreiz veeleetos noraadiit, ka es neveeleetos NPC padariit par liideri, jo tad jau es vareetu rakstiit graamatu individuaalaa kaartaa un man nemaz nebuutu vajadziigi speeleetaaji un speele. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 16.05.2025 00:18 |