![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Šajā forumā iesūtītie raksti netiek skaitīti pie Tava kopējā iesūtīto rakstu skaita.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.07.04 Kur: Tallina Niks 2006 ![]() |
Ideja ir šāda: paņem anketu no iepriekšējā spēlētāja raksta, atbildi uz visiem anketas jautājumiem un papildini ar savējo.
Bez kā tu negribētu dzīvot: |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 21.05.04 Kur: Kamelota ![]() |
Bez kā tu negribētu dzīvot? bez citiem cilvēkiem man apkārt, bez ģimenes
Ko tu nekad mūžā nenogaršotu? nekad nesaki nekad, bet vispār jau neko tādu, ko normāli cilvēki neēd Ko tu nekad nedarītu? Ja piespiestu, darītu visu... Ja tu nonāktu citā pasaulē, kāda tā, visticamāk, būtu? tur piepildītos visas manas labās vēlēšanās... Kas tev negaršo? ķirbju piena zupa, griķi, multiaugļu sula Ja tu atrastu 1 000 000 $, tad tu..? lēkātu no prieka... Kā tev šķiet - kas ir pats svarīgākais, ko tu esi savā dzīvē ieguvis? ģimene, draugi Kurā ķermeņa daļā tu nekad nedurtu pīrsingu? papēdī Kam būtu jānotiek, lai tu labprātīgi dotos karā? labprātīgi - nekad! Ko tu velētos saņemt Ziemassvētkos? vairāk mīlestības Ko tu vēlētos sava mūža laikā izdarīt? kaut ko tādu, lai visi mani atceras ar labiem vārdiem... Kas ir labāks - komunisms vai nacionālsociālisms? nezinu, tik tiešām No kā tu nekad neatteiktos? laikam jau no cilvēkiem, ko mīlu Ja tu būtu krustvārdu mīkla, tad kāda? zviedru mīkla Kas ir pats jaukākais, ko tev kāds jebkad ir teicis? es nezinu... jaukas lietas ne vienmēr saka jauki cilvēki un otrādi Kādas ir pašas vecākās atmiņas no bērnības? es nezinu, kuras ir vecākas - kā salauzu žokli vai kā pārsitu pieri, vai kā sagriezu roku... Cik gadu vecumaa tew bija pirmaa miilestiiba? Mīlsetība... es nezinu vai tādas patikšanas var saukt par mīlestību, bet tā nopietni, tagad (16g) Vai tu esi romantisks/-a vai tomēr perverss/-a? romantiska Vai gribētu labāk būt pretējais dzimums? nē, jo tad man būtu jākļūst par geju... Kāds ir tavs mīļākais saldējums? Pols (karameļu, vai tas jaunais de lux) Kā plāno sagaidīt jauno gadu? kopā ar ģimeni un pēc tam uz diseni&balli, ko šogad rīkos Aigars Vai ir filmas, kuras skatoties raudāji? Titāniks, Mulenrūža, HP un UB, Pērlharbora, Zaļā jūdze (kaut ko piemirsu?) Mīļālā grupa,mūziķis(bet tikai 1) Greenday Vai esi māņticīgs-/a mazliet Kāda vēsturiska persona tu gribētu būt? Kleopatra, Mata Hari Skaistākais ko šodien redzēju. dažas jaukas biudītes, sniegs Kur gribētu dzīvot, neskaitot Latviju? Paradīzē... vai Jaunzēlandē... vai Parīzē Vislabākā mājas lapa kādu tev gadījies apmeklēt? pat nezinu... Tava pirmā asociācija ar vārdu `Rudens`? Prāta Vētra kas tev sevī nepatīk *vari izvēlēties* ? egosims Notikums/lieta/cilvēks, kas izmainīja tavu dzīvi 13.septembris, iespējams, daudz šitādu noticienu Muļķīgākais, ko esi izdarījis/- usi Pārpratusi cilvēku un ievārījusi pamatīgas ziepes, neaizgāju uz balli ar viņu Vai tev patīk Greenday? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 18.05.2025 08:33 |