![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.10.03 Kur: lielceļš ![]() |
nuja - jautaajusm ir pavisam vienkaarsh ...
vai juus ticat pasaules galam, jeb shim vienam lielajam spraadzieman kad viss pazudiis? ja jaa: tad kadu jus to iztelojaties? vai tieshaam pazudiis itin viss? un kas notiks ar cilveeci, cilveeku, un visu esosho/neesosho? ja ne: kapec nee? tad kaadu iedomaajaties naakotni? ko juus saprotat ar pasaules galu? *** shoriit biju bazniicfa - sakaraa ar bazniicas gada beigaam tik arpunaatas un parspriestas datas teemas kaa pasaules gals un paregojumi. personiiigi man puse ko staastiija maaviitajs likaas nepienjemam, es vienkarshi nespejeu tam ticeet un pienjemt to kaa vieniigo esosho patiesiibu - kaanekaa arii maaciitaaji to visu pasniedz savaadaak. taapeec man radaas jautajums kaada ir juusu atieksmes pret to un vai juus tam vispar ticat? vai pielaujat taa esiibu un cik taalaa naakotnee? Žanete |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() Grupa: Daiļdarbu vadītāja Pievienojās: 22.12.04 Kur: uz dārgumu kaudzes Tīstokļu pūķis ![]() |
CITĀTS Nezinu vai tik ilgi nodzīvosim, lai sagaidītu šo sprādzienu. Vairumam cilvēku ir pašnāvnieciskas nostājas. Bezrūpīgi mēs tērējam dabas resursus . . . piemēslojam mežus, jūras un pļavas. Dedzinam kūlu. Vārdu saktot smacējam pašu māti dabu Nerunāsim jau par ozona slāni, skābajiem lietiem un citām katastrofām. Ak jā, starp citu uzskata, ka cilvēki izraisīs sesto masveida izmiršanu, kas starp citu jau varētu būt iesākusies, ja ņem vērā, ka visās iepriekšējās notika ar ātrumu sešpadsmit organismu dzimtas miljons gados... Bet runājot par lietu - pasaules gals notiks. Ātrāk vai vēlāk, kas to lai zin. Nekas nav mūžīgs. Visums izpletās, visums sarausies. Zeme ies savu attīstības gaitu. varbūt uz tās vairs sen nebūs nevienas dzīvas radības, bet planēta mierīgi riņķos ap Sauli. Vai Saule pārvērtīsies par melno caurumu un iesūks visas planētas līdz ar cilvēkiem sevī. Taču (tā kā es ticu dvēseles nemirstībai) mūsu dvēseles paliks, iemiesosies uz kādas citas planētas dzīvojošos cilvēkveidīgos organismos. lai gan. iespējams, ka cilvēki vēl pastāvēs, tikai pašreizējā civilizācija būs izmirusi, kā tas noticis ar maijiem un citiem... Mūžīgais Dzīvības-Nāves ceļš... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 17.06.2025 12:48 |