![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Tvarsta pūķus Rumānijā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: Rīga Grafiķe 2005 ![]() |
Sakarā šīs aptaujas novecošanu, tiek taisīta jauna aptauja, kurā ir arī jaunā filma ierakstīta (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) .
Tātad, kura filma vislabāk patika? Manuprāt, man laikam tomēr vislabāk patika kāda no pirmām trim filmām. Laikam jau AG vai NK. Nenoliegšu, ka UB bija laba filma, bet tomēr man kaut kā nepatika. Tāpēc arī nobalsoju par pēdējo variantu, t.i. Cits skow |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.03.04 Kur: Uz slotas ![]() |
es pārāk labi neatceros visu, tik aptuvenas sajūtas par visu. Pēdējā vietā noteikti ir 3ā filma, jo tur neko no kalambola neparādīja (kas ir iemesls kāpēc man 3ā grāmata vislabāk patīk). Priekšpēdējā vietā varētu būt 4ā filma, jo tur viss bija tik saraustīti un ātri pastāstīts. Tā... pirmā un otrā... tur vismaz es varēju piefiksēt, ka Emma Vatsone ir laba aktrise un ka man nepatīk tā tur džeka (nemaz nezinu kā sauc aktieri kas atveido Ronu) tēlojums. Redklifs - nu so-so, viņam bonuss tāds, ka izskats attiecīgs, manuprāt, es nespētu iztēloties labāku izskata ziņā Hariju Poteru.
Nu vot, tad tās abas filmas man apmēram arī vienlīdz labi patīk. Tur ir kalambols, tur var apmēram piefiksēt varoņu izjūtas un labāk iepazīt viņus. 4ajā filmā nekā tāda nebija - kaut kāda epizodiska bļaustīšanās tikai. Nu ja, tā apmēram es par šito visu domāju. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.05.2025 01:19 |