![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Tvarsta pūķus Rumānijā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: Rīga Grafiķe 2005 ![]() |
---- Uzmanību! Iespējami spoileri! ----
Ja pats/i neesi filmu vēl skatījies/usies, lasi atsauksmes pats/i uz savu atbildību. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Šajā pavedienā, visi, kas vēlas, un kas jau ir noskatījušies filmu "Harijs Poters un Uguns biķeris", var iesūtīt iespaidus, apskatus kā arī novērtējumu šai filmai. Noteikumi gandrīz tādi paši, kā ar pagājušo filmu (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Katrs biedrs drīkst iesūtīt tikai vienu apskatu (t.i. 1rakstu), raksta garumam ir jāpārsniedz 170vārdi (to viegli var pārbaudīt Microsoft Word, kā arī ņemot vērā to, ka ceturtā filma ir garāka par trešo filmu). Īsāki raksti tiks dzēsti. Apskatus drīkstēs iesūtīt tikai sākot ar 25.novembri, plkst. 15.00. Tad pirmais seanss būs beidzies. skow |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.09.03 Kur: Kaut kur uz šīs Pasaules...(A varbūt citas...) Labākā stāsta autore 2006 ![]() |
Beidzot noskatījos filmu. No vienas puses man filma patika, bet no otras-ai, ai, ai...Tātad par pozitīvo-šī bija pirmā no HP filmām, kuru skatoties izjutu kaut kādas emocijas, kas ir tik ļoti nepieciešamas. Aktieru tēlojums bija manuprātjau lielisks, patika Krums( (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif) )-aktiera tēlojums, pats aktieris. Specefekti-kolosāli, radīja reālistisku sajūtu. Filmā katrā ziņā bija ļoti maz garlaicīgu ainu, bija uztaisīta saprotama pat tiem, kas HP zina tikao no filmām. Vispār šo filmu es katrā ziņā novērtēju kā viseneresantāko no visām, teicami pastrādājis jaunais režisors, bet....Nu ja, ar šo"bet" esmu nonākusi arī pie tā kas man nepatika. Nu kā var šitik daudz izlaist! Kalambols bija interesants, bet to neparādīja vispār, sirellas ar ne, mājas elfus ne u.t.t. Tā arī bija filmas vāqjākā vieta. Muļķīgi man šķita, ka Harijs atrada Zemvaldi mirušu, bet neko nedarīja, pat nepateica to Dumidoram, aina ar to, kā Harijs cenšas izvairīties no Vaidu Vairas vannā bija muļķīga, mazliet izstiepta, ja ņem vērā, ka viss cits tika konspekta veidā izklāstīts. Bet nu labi, neesmu kritiska īpaša UN FILMA TIEŠĀM BIJA LABA, šoreiz atšķirībā no 3.daļas, kad noskatījos filmu, man nav vilšanās sajūtas, viss bija daudzmaz O.K., man tik nav skaidrs viens-kā izdosies saspiest 5. daļu, kura ir vēl garāka.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 20.06.2025 21:17 |