![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Tvarsta pūķus Rumānijā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: Rīga Grafiķe 2005 ![]() |
---- Uzmanību! Iespējami spoileri! ----
Ja pats/i neesi filmu vēl skatījies/usies, lasi atsauksmes pats/i uz savu atbildību. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Šajā pavedienā, visi, kas vēlas, un kas jau ir noskatījušies filmu "Harijs Poters un Uguns biķeris", var iesūtīt iespaidus, apskatus kā arī novērtējumu šai filmai. Noteikumi gandrīz tādi paši, kā ar pagājušo filmu (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Katrs biedrs drīkst iesūtīt tikai vienu apskatu (t.i. 1rakstu), raksta garumam ir jāpārsniedz 170vārdi (to viegli var pārbaudīt Microsoft Word, kā arī ņemot vērā to, ka ceturtā filma ir garāka par trešo filmu). Īsāki raksti tiks dzēsti. Apskatus drīkstēs iesūtīt tikai sākot ar 25.novembri, plkst. 15.00. Tad pirmais seanss būs beidzies. skow |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() Grupa: Daiļdarbu vadītāja Pievienojās: 22.12.04 Kur: uz dārgumu kaudzes Tīstokļu pūķis ![]() |
Noskatījos filmu divas reizes. Esmu vīlusies, laikam jau tāpēc, ka HP un UB ir mana mīļākā grāmata no HP sērijas. Mjā, nu filma jau paliek filma un eyedams jau brīdināja, ka tā ir filma vien pēc grāmatas motīviem.
Sākšu jau laikam ar to, ka joprojām nesaprotu, ko tas Karkarovs darīja viens pats ar to Biķeri? Bija tāds kadrs, kur viņš maniakāli lūrēdams, aiztaisa durvis. Un? Tā arī neradu skaidrojumu, kāpēc viņš tik maniakāli glūnēja un kāpēc viņš palika vienatnē ar biķeri. vai tas bija mēģinājams pašā sākumā radīt intrigu, lai tiem, kuri grāmatu nav lasījuši, nebūtu ar reizi skaidrs, ka patiesais vainīgais ir Tramdāns? laikam jau. Tālāk, tikai skatoties otro reizi, beidzot piefiksēju, kā pār Zemvaldi (Krauču) nāca atskārta, kas slēpjas Alastora ādā. Izrādās tā bija tā dīvainā mēles šaudīšana, jāatzīst bija visai rēcīgi. Mjā piekritīšu tiem, kuri teica, ka Durmštrangas auzēkņu uznāciens bija gana iespaidīgs. Bet, galīgi nepatika tas kā filmā attēlots Tramdāns, iedomājos viņu kalsnāku un ne tik histērisku. Tāpat ar Dumidoru - viņš mani biedēja, kur gan bija palicis viedais grāmatas Dumidors, kas izprot audzēkņus un neklūp viņiem krāgā? Un pats galvenais Voldemorts. Pārvēršanās jau iespaidīga, bet arī viņš tāds histērisks likās, uzreiz iedomājos Kailo Karambola Maču, kur Voldijs histēriski lēkā pa kalambola laukumu, līdz zibsnis viņam ieskrien kapucē utt. Ja pa vidam nebūtu izburvestības ainas, laikam jau aizietu no filmas pirms beigām. Nu ļoti jau pietrūka to jauko mošķu labirintā, ko tur sastapa grāmatas Poters. Taču, jāteic, ka aktieru tēlojums bija priecējošs. Un visā visumā jāvērtē, ka filma ir iespaidīga, bet vairāk es neiešu skatīties. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 21.06.2025 10:52 |