![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Šajā forumā iesūtītie raksti netiek skaitīti pie Tava kopējā iesūtīto rakstu skaita.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.07.04 Kur: Tallina Niks 2006 ![]() |
Ideja ir šāda: paņem anketu no iepriekšējā spēlētāja raksta, atbildi uz visiem anketas jautājumiem un papildini ar savējo.
Bez kā tu negribētu dzīvot: |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.05.05 ![]() |
Bez kā tu negribētu dzīvot? bez gjimenes, draugiem, sniegpaarslinjaam
Ko tu nekad mūžā nenogaršotu? nezinu...kaut ko taadu, no kaa paliek slikti... Ko tu nekad nedarītu? neriskeetu ar labaako draugu uzticiibu un tuvo cilveeku dziiviibaaam Ja tu nonāktu citā pasaulē, kāda tā, visticamāk, būtu? taada, kaadaa justos laimiiga Kas tev negaršo? halva, kartupelju pankuukas, lazanja, 3bit Ja tu atrastu 1 000 000 $, tad es drusku patureetu sev, ar paareejo paliidzeetu gjimenei Kā tev šķiet - kas ir pats svarīgākais, ko tu esi savā dzīvē ieguvis? draugi, miilestiiba Kurā ķermeņa daļā tu nekad nedurtu pīrsingu? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) naaazinu, naazinu (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Kam būtu jānotiek, lai tu labprātīgi dotos karā? ja tas buutu tuvo cilveeku deelj Ko tu velētos saņemt Ziemassvētkos? taapat nedabuutu.. Ko tu vēlētos sava mūža laikā izdarīt? dziivot taa, lai nedariitu citiem paari Kas ir labāks - komunisms vai nacionālsociālisms? hmm.... No kā tu nekad neatteiktos? no draugiem... no dziives Ja tu būtu krustvārdu mīkla, tad kāda? parketa miikla Kas ir pats jaukākais, ko tev kāds jebkad ir teicis? ka mani miil, ka esmu jauka un laba draudzene Kādas ir pašas vecākās atmiņas no bērnības? *esmu slimniicaa, man jaaeed kaut kaada putra, blakus zeens pielikts pie sisteemas* Cik gadu vecumaa tew bija pirmaa miilestiiba? nezinu vai taa ir (bija?)miilestiiba Vai tu esi romantisks/-a vai tomēr perverss/-a? romantiska Vai gribētu labāk būt pretējais dzimums? nee Kāds ir tavs mīļākais saldējums? karamelju Kā plāno sagaidīt jauno gadu? ar gjimeni aarpus riigas Vai ir filma,kuru tu skatoties raudāji? ir - titaaniks, muulenruuzha, puuderis (esmu emocionaals cilveecinjsh) Mīļālā grupa,mūziķis(bet tikai 1) taa uzreiz nevaru iedomaaties, vareetu nosaukt dziesmas, bet te jau nevar... Vai esi māņticīgs-/a; ja jā-kādām māņticībām tici,piekop? nezinu, kaa kuru reizi Kāda vēsturiska persona tu gribētu būt? zhanna d'arka skaistaakais ko tu shodien redzeeji/dzirdeeji/juti? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 13.05.2025 21:15 |