![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.
Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas ![]() Grupa: Dienas Pareģis Pievienojās: 29.07.03 Kur: Rīga Dienas Pareģis 2009 ![]() |
Izrādās, ka piedalīšanās pasaules slavu ieguvušos blokbasteros nemaz nedod slavu un atpazīstamību Austrālijā.
Kamēr Harija Potera zvaigzne Deniels Redklifs filmējas jaunajā filmā Decembra zēni, viņu nepārtraukti jauc ar Gredzenu pavēlnieka zvaigzni Elaiju Vudu. "Atzīstos, ka es pat pāris cilvēkiem, kad tie novicināja gar degunu savas autogrāfu klades, ierakstīju "Ar mīlestību no Elaijas Vuda"," Deniels teica. Ziņo Guardien Unlimited. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.05.05 ![]() |
Tas laikam nav nekas jauns.
Man gan tas šķiet mazliet jocīgi, jo Daniels man šķiet līdzīgs drīzāk Green Day solistam, nekā Elaijam Vudam! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) Citiem šķiet savādāk. Šito atradu Delfos: CITĀTS Harijs Poters bez brillēm ir izspļauts Frodo Baginss. Sagadīšanās? Nedomāju viss! Un reku bilde (labā, ne?): Šo rakstu rediģēja Bandists: 29.11.2005 20:31 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 06.05.2025 20:48 |