![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Šajā forumā iesūtītie raksti netiek skaitīti pie Tava kopējā iesūtīto rakstu skaita.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.07.04 Kur: Tallina Niks 2006 ![]() |
Ideja ir šāda: paņem anketu no iepriekšējā spēlētāja raksta, atbildi uz visiem anketas jautājumiem un papildini ar savējo.
Bez kā tu negribētu dzīvot: |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 18.11.03 Kur: starā par dzīvi ![]() |
Atbildes uz pirmajiem jautājumiem - eku šeku reku te.
Kas ir pats jaukākais, ko tev kāds jebkad ir teicis? | Ka esmu tuvākais cilvēks pasaulē, ka mani mīl, ko gan bez manis darītu un tamlīdzīgas muļķības, kuras es tiešām uztveru nopietni. Visjaukākais laikam gan man tomēr liekas ''Ko gan es bez tevis darītu?''. Kādas ir pašas vecākās atmiņas no bērnības? | Kad ar mammu bijām Jūrmalā un man bija viena tāda smieklīga cepurīte, kuru negribēju vilkt, bet vajadzēja. Lai nedabūtu saulesdūrienu. Cik gadu vecumā tev bija pirmā mīlestība? | 11..? Lai gan - tad jādomā, cik īsta tā mīlestība bija un cik īstas ir bijušas sekojošās. Kura no tām ir bijusi īstāka. Vai tu esi romantiska vai tomēr perversa? | Atkarībā no apstākļiem. Bet es tomēr sliecos domāt, ka romantiska. Vai gribētu labāk būt pretējais dzimums? | Nē (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) . Kāds ir tavs mīļākais saldējums? | Karameļu. Ar glazētiem riekstiem. Kā plāno sagaidīt jauno gadu? | Mājās ar ģimeni. Vai ir filma, kuru skatoties raudāji? | Uhti, puhti, daudz. OperasSpoks, Titāniks, Armagedons un vēl. Daudz, tiešām. Mīļākā grupa, mūziķis (bet tikai 1)? | Nez. Es tā mūziku nedalu. Lai gan uz doto brīdi varētu būt SOAD. Vai esi māņticīgs/-a; ja jā - kādām māņticībām tici, ko piekop? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 13.05.2025 22:10 |