![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.
Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: HPētnieki Pievienojās: 19.10.04 Kur: Braukā kopā ar Vinčesteriem un medī dēmonus Tulks 2009 ![]() |
Krievijā ir iznākusi grāmata "Anti Harijs Poters". Tās autori apgalvo, ka populārās grāmatas par puisēnu-burvi patiesībā raksta nevis Roulinga, bet gan kāda autoru grupa, kura darbojas pēc viena no senāko un ietekmīgāko reliģisko grupējumu pasūtījuma.
Interviju ar grāmatas autoriem ir iespējams izlasīt laikrakstā Kosmopoļskaja pravda. Šo rakstu rediģēja eyedam: 28.11.2005 02:15 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas ![]() Grupa: Dienas Pareģis Pievienojās: 29.07.03 Kur: Rīga Dienas Pareģis 2009 ![]() |
Izlasīju atsauksmes minētajam rakstam krievu valodā. Tieši tādas pat kā šeit!
Ierakstīju savējo: Прочитал это! Задумался. Что-то за этим кроется. Закодированная информация. Давайте подумаем - а существует вообще такой человек - Петр Образцов. Переведем это на русский, Каменный образ получится. Саша Батенева - ясно, что только тень от этого образа (статуи). Абсолютно ясно, что нет таких людей. Тогда - кто авторы этой книги? Кто разгадает Код АнтиПоттера? Ja moderators nolems to ievietot tur tad pie atsauksmēm būs arī mans teksts. Redzēsim! *** Teksts jau ievietots! Starp citu - ja nopietni, tad pati grāmata ir domāta kā joks, lai parādītu, kādas muļķības tiek izdotas un cilvēki tās lasa. To grāmatu būtu jāuztver kā 1. aprīļa joku. Tagad es domāju, ka autori to tā arī ir iecerējuši - kā joku. Atzīšos - sākumā man nepieleca. P.S. Un kas tad, ja es kļūdos! Šo rakstu rediģēja ils: 29.11.2005 14:59 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 30.05.2025 16:10 |