![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.01.04 Kur: Ēģipte - Faraona Kapenes ![]() |
Emma ir piemīlīga un ļoti skaista meitene ( vismaz vairumam tā liekas ) . Jau vairākās Emmas mājas lapās ir parādījušās jaunā bildes no 1 pirmizrādes " Wedding Crashers " . Laikam Londonā . Smaidīgā meitene vairāk nesmaida , jo zobiem ir uzliktas breketes , pieri klāj pumpas , kuras viņa nav centusies aizklāt un viņa staigā ar augstu uzrautiem pleciem un mazliet LAIKAM pieņēmusies svarā ... Man likās diezgan neizduvušās bildes . Kas Emmai īsti noticis ? Vairāk nerūpējas par savu izskatu ? Bildes varat apskatīt piemēram šeit ! Gaidu citu komentārus !
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.10.05 Kur: tur kur mani vajag tur kur manis pietrust tur es esmu un busu... ![]() |
nu ja tieshi ta!!un ta 11 gadu bilde tieshaam ir kriminala!!!gatavais kartupelju maiss!!stiliste laikam chucheja (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.05.2025 18:53 |