![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.04 Kur: Latvija <-> Japāna Sakuras ziediņš ![]() |
Spēle sākusies!
Tātad, Jūs visi esat tikko kā pārcietuši šausalīgu lidmašīnas katastrofu. Visi esat bezsamaņā un pamazām sākat atmosties. Tā kā lidmašīna iekritusi ūdenī, Jumsd pašiem ir jāizvēlās, kur atrodas Jūsu tēli. Varat izvēlēties starp: izskalots uz sauszemes vai atrodas ūdenī uz kādas peldošas lidmašīnas detaļas. Pagaidām Jūsu vienīgais uzdevums ir nokļūt uz salas, apstaigāt perimetru, konstatēt, ka uz salas tuvāko kolometru apkaimē nevies nedzīvo un vēl to, ka esat palikuši ar minimāliem mantu krājumiem un bez pārtikas. Protams, Jums savā starpā jāsapazīstas. Pārējais sekos pēcāk... Šo rakstu rediģēja Rowenny: 09.11.2005 18:19 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.07.04 Kur: Riga ![]() |
Mmm...jauki...ja tas man patiik... Sandra ar smaidu seja vartijas pa smiltiim un sapnoja.
Pamazam vinja jau pamodas, tachu veert acis nevelejas. Vinja pieskaras ar roku plecam domadama paraut segu, tachu nesajuzdama to veljoprojam aizvertam acim meginaja pec tas sataustiities. Phee.... Sandra sanjema rokas slapjas smiltis - Kas pie velna, ir tas ! - vinja momentali uzleca augsha un apjukushu sejas izteiksmi paskatjas uz savu ''gultu'' - Kur es atrodos ? ! - Vinjas aciis sariesaas asaras _ Ak...ak...neeeee - vinja leenam noskluka celjos un acerejas - NE! NE! NE! Tas nevar buut... es tachu biju.... - vinja nenobeidza un saprata, kas par lietu - Ak, Dievs vai esmu te viena ? Kur es visspar atrodos ? Vaj te kads ir ? - Sandra krita histeerija Pa Sandras praatu saka jaukties visnezheliigakas un neticamakas situacijas. Esmu te viena...esmu uz neapdziivotas salas. Esmu nolemta naavei !!!!!!!!!!!!!!! - Vaj te, kaaads ir ? AAAALOOOOOOOOOOOOOO - Sandra izmisigi sauca, tachu zinaja, ka naw verts.... OOC: luudzu , lai arii kads buutu atsauciigs un atsauktos, lai man te naw jabljaustas un jameklee vajrakus postus pec kartas :svilpo: Šo rakstu rediģēja maksligais_intelekts*: 10.11.2005 16:00 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 16.05.2025 13:25 |