![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.10.03 Kur: lielceļš ![]() |
nuja - jautaajusm ir pavisam vienkaarsh ...
vai juus ticat pasaules galam, jeb shim vienam lielajam spraadzieman kad viss pazudiis? ja jaa: tad kadu jus to iztelojaties? vai tieshaam pazudiis itin viss? un kas notiks ar cilveeci, cilveeku, un visu esosho/neesosho? ja ne: kapec nee? tad kaadu iedomaajaties naakotni? ko juus saprotat ar pasaules galu? *** shoriit biju bazniicfa - sakaraa ar bazniicas gada beigaam tik arpunaatas un parspriestas datas teemas kaa pasaules gals un paregojumi. personiiigi man puse ko staastiija maaviitajs likaas nepienjemam, es vienkarshi nespejeu tam ticeet un pienjemt to kaa vieniigo esosho patiesiibu - kaanekaa arii maaciitaaji to visu pasniedz savaadaak. taapeec man radaas jautajums kaada ir juusu atieksmes pret to un vai juus tam vispar ticat? vai pielaujat taa esiibu un cik taalaa naakotnee? Žanete |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.12.04 ![]() |
Tas, ka mūsu nožēlojamā planēta ar lielāko daļu nožēlojamo cilvēku aizies bojā, ir skaidrs kā diena. Nekas nav mūžīgs. saule kļūs par sarkano milzi, aprīs sev tuvumā esošās planētas utt. Jautājums ir par nožēlojamo cilvēci. Ja man būtu teikšana, tad izdzīvot vajadzētu saujiņai cilvēku no Himalaju dziļākajām alām, pārējie (arī es) ir nolemti bojā ejai.
Ja mūs neiznīcinās globāla katastrofa kosmiskos apmēros, tad gan jau mēs paši pacentīsimies kaut ko sastrādāt...cilvēks piedzimst "tīrs", bet apkārtējā sabiedrība ar saviem debīlajiem uzskatiem visu jaunā cilvēka domāšanu sačakarē. Viņā tiek ieborēta vardarbība, alkatība, naids, skaudība, viss, lai viņš spētu postīt apkārtējo vidi. Zemes un cilvēces bojā eja varētu notikt grandiozi. No sākuma mēs manītu nelielu saules aktivitāti. Zinātnieki teiktu tas ir normāli, tā gadās, zemes magnētiskais lauks mūs aizsargās. Bet šoreiz saules vētra nopostīs šo lauku, visa dzīvā radība uz zemes saņemtu pamatīgu UV starojuma devu, daudzi aizietu bojā, augi iznīktu. Tas varētu būt pirmais solis, otrais: uz zemes virsmas krasi paaugstinātos temperatūra, kas iznīcinātu vēl vairāk dzīvā. Daži mēģinātu glābties pazemes bunkuros, bet tas tikai nedaudz paildzinātu viņu nožēlojamās dzīves. Agrāk vai vēlāk 99,999999999999999999999999999999999999% zemes iedzīvotāju aizietu bojā. Paliktu tikai tie, kuri mitinās himolaju dziļākajās alās...nezinu kā, bet tiem vajadzētu izdzīvot. Varbūt viņiem palīdzētu citas civilizācijas no citām galaktikām... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 17.06.2025 08:24 |