![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.10.03 Kur: lielceļš ![]() |
nuja - jautaajusm ir pavisam vienkaarsh ...
vai juus ticat pasaules galam, jeb shim vienam lielajam spraadzieman kad viss pazudiis? ja jaa: tad kadu jus to iztelojaties? vai tieshaam pazudiis itin viss? un kas notiks ar cilveeci, cilveeku, un visu esosho/neesosho? ja ne: kapec nee? tad kaadu iedomaajaties naakotni? ko juus saprotat ar pasaules galu? *** shoriit biju bazniicfa - sakaraa ar bazniicas gada beigaam tik arpunaatas un parspriestas datas teemas kaa pasaules gals un paregojumi. personiiigi man puse ko staastiija maaviitajs likaas nepienjemam, es vienkarshi nespejeu tam ticeet un pienjemt to kaa vieniigo esosho patiesiibu - kaanekaa arii maaciitaaji to visu pasniedz savaadaak. taapeec man radaas jautajums kaada ir juusu atieksmes pret to un vai juus tam vispar ticat? vai pielaujat taa esiibu un cik taalaa naakotnee? Žanete |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.08.05 Kur: Latvija, visbiežāk Rīga ![]() |
Es ticu.
1.Šepatām- pietiktu ar vairākām attiecīgi novietotām atombumbām (un to skaits nemaz nebūtu liels), lai mēs pāris gados apmirtu kā mušas no Dihlofosa.Pāri paliek tikai žurkas.Aiziet bojā 3/4 no visa dzīvā.Planēta Zeme ir dzīvībai nepiemērota. 2.Mazliet ārpus zemes - meteorīds.Milzīga masa,kas ietriecas Zemē.Atmosfēra to nespēj nobremzēt un ... Zemē ir par vienu meteorīta krāteri vairāk, un par vienu civilizāciju mazāk. 3.Mazliet tālāk no Zemes - Saules faktors.Saules iekšējo procesu rezultātā Zemes atmosfēra vispirms uzvārīsies, bet vēl pēc tam zinātnieki varēs uzzināt, kas ir absolūtā nulle, jo Zemes virsma atdzisīs... Un tā varētu turpināt un turpināt. Es domāju, ka cilvēce izdzīvos.Mēs esam kā prusaki.Ja nepietiek rijamā, tad lienam uz citu dzīvokli. Šo rakstu rediģēja Cilvēks NGC1313: 06.11.2005 23:51 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.06.05 Kur: Riga or Mainhardt ![]() |
Pirmkārt, jau uz šo jautājumu nevar atbildēt, kamēr nav definēts vārds "pasaule", jo skatoties jau uz iepriekšējiem postiem var redzēt, ka katrs to uztver savādāk...var runāt par mūsu planētu Zeme, par mūsu Saules sistēmu, Cilvēci vai pat par Visumu...
Jebkurā gadījumā, mana vispārējie pieņēmumi ietver it visu, un es teiktu ka nē! Nekas, nekad nebeidzas. Enerģijas nezūdamības princips ir pats būtiskākais šeit un visā mūsu eksistencē! Jā, gan jau ka šī planēta un saules sistēma un varbūt pat visums nepastāvēs šādā formā vienmēr un mūžīgi, taču tā enerģija no kuras mēs un it viss sastāv, nevar tā vienkārši pazust. Katras beigas rada arī jaunu sākumu. Es te balstos it kā uz fizikas principiem, bet ja pat tu skaties uz teoloģiskiem apgalvojumiem, tava dvēsele jau neizsīks. Tu mirsi, bet tā turpinās eksistēt kādā augstākā dimensijā aka debesīs. "Apokalipse" vai tāda ir? Nu tādu ir daudz. Tas ir vienkārši kāds noteikts punkts laikā vai pat secīgi notikumi ilgstošā periodā, kas rada esošās sistēmas sabrukumu, bet pēc tā seko kas jauns. Tā ir vienmēr. Visās leģendās, mītos, reliģijās ir šādi notikumi (un tagad arī pop-kultūrā, t.i., komiksos, filmās, grāmatās utt.). Pēc Maiju (laikam Maiju, bet varbūt Azteku, vairs neatceros) kalendāra mūsu laimeta Apokalipse iekritīs 2012.g. Jau šobrīd tā ir jūtama. Paskaties tik uz visām dabas katastrofām un kariem. Šāds haoss mūsu civilizāciju novedīs līdz sabrukumam. Taču nedomāju, ka cilvēce tik drīz izmirs. Gan jau ka mēs kā parasti celsimies augšā un sāksim no sākuma celt savus debeskrāpjus... PS. sorry, mazliet murgaini sanāca (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) Šo rakstu rediģēja Axa Night: 07.11.2005 11:03 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 22.06.2025 19:36 |