![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.10.03 Kur: lielceļš ![]() |
nuja - jautaajusm ir pavisam vienkaarsh ...
vai juus ticat pasaules galam, jeb shim vienam lielajam spraadzieman kad viss pazudiis? ja jaa: tad kadu jus to iztelojaties? vai tieshaam pazudiis itin viss? un kas notiks ar cilveeci, cilveeku, un visu esosho/neesosho? ja ne: kapec nee? tad kaadu iedomaajaties naakotni? ko juus saprotat ar pasaules galu? *** shoriit biju bazniicfa - sakaraa ar bazniicas gada beigaam tik arpunaatas un parspriestas datas teemas kaa pasaules gals un paregojumi. personiiigi man puse ko staastiija maaviitajs likaas nepienjemam, es vienkarshi nespejeu tam ticeet un pienjemt to kaa vieniigo esosho patiesiibu - kaanekaa arii maaciitaaji to visu pasniedz savaadaak. taapeec man radaas jautajums kaada ir juusu atieksmes pret to un vai juus tam vispar ticat? vai pielaujat taa esiibu un cik taalaa naakotnee? Žanete |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.08.05 Kur: Latvija, visbiežāk Rīga ![]() |
Es ticu.
1.Šepatām- pietiktu ar vairākām attiecīgi novietotām atombumbām (un to skaits nemaz nebūtu liels), lai mēs pāris gados apmirtu kā mušas no Dihlofosa.Pāri paliek tikai žurkas.Aiziet bojā 3/4 no visa dzīvā.Planēta Zeme ir dzīvībai nepiemērota. 2.Mazliet ārpus zemes - meteorīds.Milzīga masa,kas ietriecas Zemē.Atmosfēra to nespēj nobremzēt un ... Zemē ir par vienu meteorīta krāteri vairāk, un par vienu civilizāciju mazāk. 3.Mazliet tālāk no Zemes - Saules faktors.Saules iekšējo procesu rezultātā Zemes atmosfēra vispirms uzvārīsies, bet vēl pēc tam zinātnieki varēs uzzināt, kas ir absolūtā nulle, jo Zemes virsma atdzisīs... Un tā varētu turpināt un turpināt. Es domāju, ka cilvēce izdzīvos.Mēs esam kā prusaki.Ja nepietiek rijamā, tad lienam uz citu dzīvokli. Šo rakstu rediģēja Cilvēks NGC1313: 06.11.2005 23:51 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 17.06.2025 01:19 |