![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.10.03 Kur: lielceļš ![]() |
nuja - jautaajusm ir pavisam vienkaarsh ...
vai juus ticat pasaules galam, jeb shim vienam lielajam spraadzieman kad viss pazudiis? ja jaa: tad kadu jus to iztelojaties? vai tieshaam pazudiis itin viss? un kas notiks ar cilveeci, cilveeku, un visu esosho/neesosho? ja ne: kapec nee? tad kaadu iedomaajaties naakotni? ko juus saprotat ar pasaules galu? *** shoriit biju bazniicfa - sakaraa ar bazniicas gada beigaam tik arpunaatas un parspriestas datas teemas kaa pasaules gals un paregojumi. personiiigi man puse ko staastiija maaviitajs likaas nepienjemam, es vienkarshi nespejeu tam ticeet un pienjemt to kaa vieniigo esosho patiesiibu - kaanekaa arii maaciitaaji to visu pasniedz savaadaak. taapeec man radaas jautajums kaada ir juusu atieksmes pret to un vai juus tam vispar ticat? vai pielaujat taa esiibu un cik taalaa naakotnee? Žanete |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: HPētnieki Pievienojās: 19.10.04 Kur: Braukā kopā ar Vinčesteriem un medī dēmonus Tulks 2009 ![]() |
Lai atbildētu uz tavu jautājumu kā es saprotu pasaules galu man nāksies atbildēt uz abiem jautājumiem, gan kāpēc es viņam ticu, gan kāpēc neticu.Tātad es ticu pasaules galam, bet ticu, ka viņš nepienāks nemaz tik ātri.Pasaule pastāvēs vēl vismaz simts gadus. Līdz ar to, ja pasaule pastāvēs vēl kādus simts gadus,tad uz mums pasaules gals vairs neattieksies. Kāds varētu būt pasaules gals? nu te ir laikam divi varianti. vai nu cilvēce pati sevi iznīcinās. vai arī mūsos kaut kas ietrieksies. ja mūsos kaut kas ietrieksies, tad pamatā neredzu jēgu atbildēt uz diviem atlikušajiem jautājumiem. Ja mūsos nekas neietrieksies, un mēs paši sevi iznīcināsim, tad viss drīzāk tas notiks mūžīgo karu rezultātā. Nu vai pazudīs itin viss neņemos spriest. Kaut gan agrāk būtu pateikusi, ka noteikti. Pēc ātombumbas sprādziena nekas vairs nevar palikt tagad man gribas pateikt to vienas dziesmas vārdiem:
Vai ticat, vai neticat Pienāks laiks Tāds ierocis radīts tiks Pasaules mantība izdzīvos Cilvēki nepaliks Agrāk nesapratu ko tas nozīmē. Tagad saprotu domāta bija Neitronu bumba pēc kuras uzspridzināšanas pazustu cilvēki, bet viss pārējais paliktu neskarts. Tāpēc ir ļoti grūti spriest vai pēc tam kaut kas paliktu vai nē. Viss ir atkarīgs no tā kuru bumbu uzspridzinātu, vai ar ko mēs saskrietos. Ar cilvēci...cilvēku...nu ja paliks zeme, tad iespējams, ka paliks pāri pāris saujiņas dzīvu cilvēku tikai tad ir skaidrs ka ne par kādu cilvēci runa vairs nevarētu būt. Viss drīzāk cilvēki pārvērstos par mežoņiem un kļūtu līdzīgi dzīvniekiem. Viss esošais? Viss neesošais. Domāju, ka esošais pazustu vai nepazustu atkarībā no pasaules gala scenārija. Neesošais? Ja tu domā garīgās vērtības, tad kādas garīgās vērtības var būt, ja nav neviena, kas tām ticētu? ja tu domā sauli vēju lietu...Tad uz šo jautājumu atbilde nav pašlaik tieši sniedzma. Viss drīzāk, ka paliktu vējš un saule. Ja nē...Pasaules gals nevar nepienākt, jo visam ir savs sākums un gals. Jautājums ir tikai vai mēs to piedzīvosim un vai piedzīvosim tajā laikā, kad mēs dzīvosim. Un šet es saku nē. Ne mūsu ne vismaz trīs paaudžu laikā pasaules gals viss drīzāk neiestāsies. Tāpēc, ka pagaidām cilvēkiem vēl ir pašsaglabāšanās instinkts. Uz jautājumu kādu es iedomājos nākotni varu atbildēt īsi. Gribētos paradīzi, bet būs elle. bezgalīgi kari. Nu un beigās ko es saprotu ar pasaules galu? pasaules gals ir tad kad izzūd cilvēce un zeme tāda kādu mēs viņu pazīstam iet bojā. Lūk tādas īsumā ir manas domas. Nav mana vaina ja nesakritīs ar jūsējām (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 17.06.2025 20:10 |