![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.08.05 ![]() |
tā ir grāmata, ko roulinga izdevusi tieši par hp pasaules maģiskajām būtnēm un dzīvniekiem.
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.04.04 Kur: all lall lā./ kaut kur, kur nebiju domājusi nonākt... ![]() |
man dazhi jautajumi par sho temu->
kur vinju var dabut datorforma? shis jautajums tiem kas ir izlasijushi.vai gramata ir interesanta, vai ari tiesham ta ka saka erty... Šo rakstu rediģēja celebrity: 28.10.2005 18:56 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
CITĀTS(celebrity @ 28.10.2005 19:56) man dazhi jautajumi par sho temu-> kur vinju var dabut datorforma? shis jautajums tiem kas ir izlasijushi.vai gramata ir interesanta, vai ari tiesham ta ka saka erty... Tā ir sarakstīta tā kā skaidrojošā vārdnīca. Būtnes nosaukums un tam seko apraksts. Tas viss ir alfabēta kārtībā, attēlu ir ļoti maz, tikai dažiem zvēriem. Nekā cita nav, izņemot itin kā ar Harija roku rakstītas piezīmes uz grāmatas malām. Nu, tā viņa ir iespiesta, lai interesantāk. Arī pašu zvēru nav pārlieku daudz, grāmata plāniņa. Bet datorformā tā aizņem diezgan daudz. Man ir, es varu aizsūtīt, bet pirmdien, jo uz tā datora, kur esmu šobrīd, man viņa nav. Tikai savu e-pasta adresi uz manu PZ, lūdzu! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 09.06.2025 15:46 |