![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Lūgums neaizrauties ar jaunu pavedienu veidošanu pa labi un pa kreisi - par visiem sīkumiem, par ko tik vien varētu iedomāties.
Ja vēlies aizsākt jaunu tematu, tad runā par jautājumu, kas tevi interesē, par ko tev ir, ko teikt, un kuru tu patiešām vēlies apspriest.
Katra jauna pavediena pirmajam rakstam ir jābūt vismaz 150 vārdu garam (šajā lūgumā kopā ir 76 vārdi). Pretējā gadījumā pavediens tiks dzēsts, neskatoties uz to, kādas atbildes būs iesūtītas.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Strādā "Caurajā katlā" par trauku mazgātāju ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 04.10.03 Kur: Rīga, Jēkabpils ![]() |
MuggleNet.com, tāpat kā viņi to ir darījuši ar visām iepriekšējām HP grāmatām, tradicionāli turpina publicēt Roulingas pieļautās kļūdas arī no sestās HP grāmatas, kuras pamanījuši un iesūtījuši HP fani.
Pagaidām iesūtītas tikai 3 kļūdas, tomēr ja esat pamanījuši vēl kādu kļūdu, ievietojiet šeit, un droši sūtat arī uz MuggleNet.com!
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.07.04 Kur: Valmiera :D ![]() |
Par pūķu asinīm.. Tur iespējams ir jāņem vērā, ka tā gaļa Hagridam varēja būt jau pastāvējusi, vai nopirkta - respektīvi tātad jau ar kaut ko apšpricēta, lai labāk saglabātos, tādēļ varbūt arī tāda krāsa, kā arī varbūt tai bija tādas asinis, jo tā bija vairākkārt lietota ( Hagrids takš tika "piesists" ne vienu reizi, un līdz ar to varbūt pie vainas bija uzglabāšanas tehnoloģijas), iespējas ir dažādas, bet personīgi, es izslēdzu iespēju par tik rupju kļūdu.
Par tām Felix Felicis iedarbības stundām. Iespējams, ka tā pudelīte nemaz nebija tik niecīga, kā nekā, Harijs bija viņa mīļākais skolnieks - favorīts. Uz acumirkli nespēju atminēties vai bija pudelītes izmēru apraksts, tomēr šajā gadījumā var mierīgi uzskatīt, ka pudelīte nebij tik niecīga. Lai gan es nenoliedzu, lai gan spēcīgi apšaubu, iespēju, ka šajā gadījumā IR drukas kļūda, lai gan, ja tā padomā, vai ASV tirgoja grāmatas angļu-angļu valodā - nepārveidojot, neko? Vai amerikāņu-angļu? Man neliekas, ka dēļ šīm nelielajām atšķirībām būtu pārveidota grāmata uz citu angļu valodas paveidu, līdz ar to, es stipri apšaubu šādas drukas kļūdas iespējamību. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 11.05.2025 04:29 |