![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.12.03 ![]() |
Tā kā esmu pirmais, kas atgriezies no spēles, tad padalīšos savos iespaidos.
Pirmkārt, uzreiz jāsaka ka spēle, manuprāt ir izdevusies. Protams, nezinu kā risināsies nakts un nākamā diena, tācu šodein darbība bija aktīva un atraktīva. Daļa spēlētāju bija nopietni piestrādājuši pie saviem tēliem, un tie izskatījās gana pārliecinoši (Abi troļļu kunigi, "lielais ļaunais", Rozes pūķa ordenis, sektanti, vēsturnieks un arī Žanete kā tirgotājs bija tie, kas visvairāk palikuši atmiņā). Poligons, šķiet, izvēlēts praktiski ideāls šai spēlei un radīja tādu savdabīgu pustrundras iespaidu kur tiešām to vien gaidi ka aiz tuvākā koka izlīdīs trollis. Pats biju kā Ringus Vindermārs - ziemeļnieku izcelsmes avantūrists, kuru tirgotājs ātri vien nolīga kā otro apsargu. Tā nu ceļojām pa zemi tirgodamies gan pie troļļiem, gan pie ziemeļniekiem, divreiz duelējos ar Soirvakt tēloto troļļu kunigu, par ko vēsturnieks sarakstīja savai hronikai dzejojumu, vienreiz visi draudzīgi nomirām cīņā ar Rozes Pūķa ordeni kas nodevīgi uzbruka tirgotājiem tieši tirdzniecības gaitā un pēc tam kad atdzimām un ar kaujas saucienu "Death, Blod and Vengeance!" devāmies tirgoties tālāk aktīvi no mums bēguļoja (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) (labi izplānots uzbrukums, tikai guvums bija niecīgs, jo vērtīgākās preces jau nebija līdzi). Ļoti gaidīju solīto dueli ar Mephisto, bet tā kā šamējais, acīmredzot, bija tā pārbijies no perspektīvas cīnīties ar visiem, kam bija divkaujas sasolījis, ka neieradās, tad šis prieks, diemzēļ, izpalika. Lai nu kā, jāsaka liels paldies spēles veidotājiem par ieguldīto darbu un jānovēl veiksmi turpmākajos projektos! Šo rakstu rediģēja Farliner: 22.10.2005 19:42 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.03.04 ![]() |
Turpinot citā pavedienā iesākto - kāpēc es uzskatu TN:H par pašreizējo ūberlarpu.
Atbilde ir līdz nelabumam vienkārša - kvesti, komanda, grozgalvis, wysiwyg un izpatika!!! Par izpatiku. Nebija gluži tā, ka GM'u komanda skrēja virsū, kratīdama savus kaulainos pirkstus, un bakstīja spēlētājus: "tas taču ir pretdabiski!", kā tas bija paredzēts pirms tam, un ņēma izpatiku nost par katru sīkāko pārkāpumu. Nomiri - izpatika nost. Tas daudziem karstgalvjiem, šķiet, lieka divreiz aizdomāties, pirms skriet cīņā. Atļaušos visos piemēros minēt sevi un kādu no savas komandas. Par pirmo piemēru atļaušos pieminēt visus tos Sektantus, kuri nebija "hobitu" kvestā. Viņiem būtu pavērušās pamatīgas iespējas patusēt NPC tēla, ja tie nebūtu veikuši noteiktas darbības ar ruporiem, kā tos dēvē troļļu pārstāvji Izdarīji kaut ko tādu, kas nepatika dieviem - izpatika nost. Šķiet, ka Dieviem nevajadzētu patikt ziemeļnieku un troļļu kopošanos. Bet... gadījas tīri patīkama sadarbība ar trolli, kuras rezultātā tika izpildiita 1/4 sektantu svariigaaka kvesta, kā arī paši troļļi (vai arī tikai daži to pārstāvji) aktīvi mēģināja mani pārvilināt savā pusē. Arī sadarbība ar troļļiem, kad parādījas 3 ļaunīši (wtf!!! Kāpēc Kaspim nav matu??!!), nebija peļama doma. Level-upošanās. Pozitīvi, ka par kvestu pildīšanu varēja iegūt taustāmus labumus, nevis "zemestrīci tālajā ziemeļzemē". Ļoti iepriecināja iespēja apvienot lv-upus un iegūt ļoti augsta līmeņa maģiju. *žēl tikai, ka Grozgalvi neizsaucu rīta agrumā, lai tas akli klausītu manai pavēlei nest mani caur purvam* Komanda. Viena no spēles patīkamajām lietām ir arī cilvēki, ar kuriem ir nācies uzturēties. Jāatzīst, ka man nav par ko sūdzēties. Komanda spēja mani paciest, mēreni pildīja pavēles, pildīja kvestus pēc labākas sirdsapziņas, kā arī pabaroja un izguldinjāja mani. Ko gan es varu vēl vairāk vēlēties? Viens rādītājs bija manu komandas biedru, gan iesācēju, gan jau mazliet pieredzējušāku larperu, viedoklis par šo spēli. Tas bija pozitīvs, neskatoties uz visām neērtībām, kas radās spēles laikā, kas mani neizsakāmi iepriecina, jo galu gala arī es biju atbildīga par viņu labsajūtu TN laikā. WYSIWYG. Ja ir jābrien pie troļļiem, tad arī ir jābrien. Ja gribas ēst, tad arī gribas. Ja nozaga paiku, tad arī nazaga. Ja troļļi lielā barā metās virsū, tad tā arī notiek. Ko lai tur vēl piebilst? KVESTI!!! Šī ir svarīgāka lieta, kas man patika un ļāva justies kā pilnvērtīgam spēlētājam - kvesti un to neaprakstāmi burvīigais daudzums. Kā jau agrāk minēju - TN3 laikā jutos kā pēdēja lūzere. Slēpos aiz bruņotām mugurām, jo sapratu, ka viena nespēju neko izdarīt, jo nemāku cīnīties. Šajā spēle zobens man bija drīzāk kā aksesuārs, jo īstais spēks slēpās manos vārdos un lauznīšos. Izspiest kvestu no GM'iem un izmānīt šādus tādus labumus, es domāju, arī ir jāmāk. Es SPĒLĒJU šajā spēle, nevis eksistēju. Ir tomēr atšķirība, vai ne? P.S. Mūžam atcerēšos kāda z-nieku karavīra frāzi, kas atausa atmiņā, atvadoties no Kamaza kādas noteiktas komūnas čatā: "Tu būsi mans Grozgalvis, tu darīsi visu, ko es vēlos!!!" Šo rakstu rediģēja Raine: 25.10.2005 01:48 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 10:03 |