![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.12.03 ![]() |
Tā kā esmu pirmais, kas atgriezies no spēles, tad padalīšos savos iespaidos.
Pirmkārt, uzreiz jāsaka ka spēle, manuprāt ir izdevusies. Protams, nezinu kā risināsies nakts un nākamā diena, tācu šodein darbība bija aktīva un atraktīva. Daļa spēlētāju bija nopietni piestrādājuši pie saviem tēliem, un tie izskatījās gana pārliecinoši (Abi troļļu kunigi, "lielais ļaunais", Rozes pūķa ordenis, sektanti, vēsturnieks un arī Žanete kā tirgotājs bija tie, kas visvairāk palikuši atmiņā). Poligons, šķiet, izvēlēts praktiski ideāls šai spēlei un radīja tādu savdabīgu pustrundras iespaidu kur tiešām to vien gaidi ka aiz tuvākā koka izlīdīs trollis. Pats biju kā Ringus Vindermārs - ziemeļnieku izcelsmes avantūrists, kuru tirgotājs ātri vien nolīga kā otro apsargu. Tā nu ceļojām pa zemi tirgodamies gan pie troļļiem, gan pie ziemeļniekiem, divreiz duelējos ar Soirvakt tēloto troļļu kunigu, par ko vēsturnieks sarakstīja savai hronikai dzejojumu, vienreiz visi draudzīgi nomirām cīņā ar Rozes Pūķa ordeni kas nodevīgi uzbruka tirgotājiem tieši tirdzniecības gaitā un pēc tam kad atdzimām un ar kaujas saucienu "Death, Blod and Vengeance!" devāmies tirgoties tālāk aktīvi no mums bēguļoja (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) (labi izplānots uzbrukums, tikai guvums bija niecīgs, jo vērtīgākās preces jau nebija līdzi). Ļoti gaidīju solīto dueli ar Mephisto, bet tā kā šamējais, acīmredzot, bija tā pārbijies no perspektīvas cīnīties ar visiem, kam bija divkaujas sasolījis, ka neieradās, tad šis prieks, diemzēļ, izpalika. Lai nu kā, jāsaka liels paldies spēles veidotājiem par ieguldīto darbu un jānovēl veiksmi turpmākajos projektos! Šo rakstu rediģēja Farliner: 22.10.2005 19:42 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.11.03 Kur: Jauko poniju zemē. ![]() |
CITĀTS ES JAU TEICU, JA PLAUKSTU NESKAITIIS TAD TAA BUUS ... Bļ... Taatad Tavupraat, ja tiktu skaitiiti sitieni pa plaukstaam, tad buutu mazaak traapiijumu pa galvu? Neticu, shiis lietas ir pilniigi nesaistiitas, un es neredzu sakariibas. Sist pa galvu bija katerogiski aizliegts, sist pa plaukstaam manis peec var, bet tas neko nedod. Ja tas tiek saistiits ar to Vikinga nelaimiigo savainojumu, tad atkal, ja sitieni pa P buutu atljauti, tad buutu lielaaka iespeeja, ka kaads pa turieni teemeetu (kas gan prasa diezgan lielu meistariibu un procentuaali reti notiek tiishaam. Vairaak gadiijuma peec.). Anyway, mani ljoti satrauc Vikinga savainojums, un sitieni pa galvu, kas liek aizdomaaties, kas buutu attiistams shajaa jomaa. Mans teels saakotneeji bija domaats, kaa Ziemeljzemee slepenaa troljlju mednieku ordenja paarstaavis Gastons Grems, bet lomu speelei nomainiiju uz no Z-zemes aizbeegusho paputeejusho un dzimtas apkaunoto dzizcilti princi Gremu, kursh ir aatrumaa sagraabies tikai brunjas un lielo dzimtas zobenu. Tachu patiesiibaa Grems it kaa bija briesmiigs maniaks - Shats Shatuuls, kursh eed cilveeku galju. Vismaz to vinjsh sastaastiija troljljiem (kad veel domaaja, ka taads ir). Bet veelaak, taa kaa izspriedu, ka vientuljos sociaalos teelus taapat jau visvisaadi karotaaji barinjos atdauza, tad buutu tikai stulbi, ja vinjus veel apdraudeetu kaut kaads kanibaals. Taapeec saaku pienjemt, ka Princha, luuzeriisha loma man ir konstanta (ko gan arii neiztureeju, kaut kaadaa mirklii vairs nespeedams klausiities troljlju kuniga lieliibaa un apceldams vinju, kas noveda pie divkaujas, kuras rezultaats gan nenoskaidrojaas, bet bija rdzams, ka laikam princis tomeer galiigs miikstais nebija (kas atkal izkriit no lomas, tad jaapienjem, ka tomeer biju kanibaals Shats Shatuuls, kursh atshkjiriibaa no pirncha Grema vareetu buut labs ciikstonis.) Taa nu kjeepaajos ar shiim lomaam, liidz kaut kad novilku brunjas un aizgaaju guleet, lai tikai uz vakara pusi iznaaktu paskatities, kaa blakus dziivojoshos deemonus nodauza (kaa nekaa pats es arii dziivoju pie Katakombaam aka Templja). Tad gaaju vienkaarshi liidzi ziemeljnieku armijai sist troljljus naktii, bet kaa jau zinaams, visas kaujas nokaveeju. Taa arii nav skaidrs, kas notika ar princi Gremu un iespeejams patiesiibaa cilveekeedaaju Shatu Shatuulu. Vienaa mirklii veel biju zaglis, kursh nospeera Daasnai vinjas izpatikas graamatu un peec tam apceljojis visu karti, apmetos pavisam blakus eglaajos pie Priizdas, lai noskaidrotu, vai vispaar mani kaads medii. Biju jau nodomaajis nospert veel Daasnai vinjas burvju rakstaamo, lai kljuutu par dievu miiluli ierakstot sev bezgaliigi daudz izpatikas. NW ar MK man no saakuma atbalstija, liidz uzzinaaja iisto staastu (nevis tos melus, kurus baroju pa labi pa kreisi). Vinjas mani gan nepamaniija zem egles, bet Tekoshais Vilks gan, kursh eleganti sagraaba mani ar zobenu pie riikles un piedraudeeja shnaacoshaa balsii. Tas bija super. Piiksteedams, protams, atdevu graamatu. Peec tam mani savangjoja vesels bars cilveeku, bet Priizdaa taa arii nenotiesaaja, pats nezinu kapeec. Nezkaadeelj Raine arii bija manaa pusee vinjai vien zinaamu iemeslu deelj. Man pat bija zheel, jo tie dzekinji tomeer bija mani nokjeerushi, par spiiti maniem meegjinaajumiem fiksi skriet prom. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.03.04 ![]() |
CITĀTS(Andza Arrdh @ 24.10.2005 22:28) Tu aizmirsi pieminēt vēl skumjo gājienu naktī, meklējot kādu, ko nosist ar savu super-duper zobenu un to vienīgo cilvēku, kas tev sastādīja kompāniju. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Biju tavā pusē tādēļ, ka TC man apsolīja norādīt vietu, kur atrast ūberšamanakus. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 09:47 |