![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.07.05 ![]() |
Shodien nonaacu pie secinaajuma, ka kautko vajadzees arii eest. Iespeejams, ka kadriem, kuri ir piedaliijushies ieprieksheejaas TN, jau ir zinaama pieredze ar to, ko labaak noteikti nenjemt liidz, un ko njemt.
Veel arii saprotu, ka ziemeljnieki eediis sliekas un zemi, bet arii trolljiem kkas buus jaaeed, taapeec iesakiet kko, kas nemaksaa 47 Ls, kas neizkuust +5 graadu temperatuuraa, nesapuust un visaadi citaadi nesagandeejas. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.12.03 Kur: tepat vien es esmu... ![]() |
DarkJedi...es varu Tev teikt vienu...
pirma lieta, ko sac darit pec telts uzslieshanas(ja Tu tadu sliesi) uzreiz keries pie partikas slepshanas... slep to dazadas vietas ar aprekinu, ka viena viet atradis, bet otra iespejams ne... pagajushaja reize es biju navigi izbadejies... kad spele sakas es savu paiku noslepu zem sunam... kad atgriezos nometne, kontstateju, ka tas vairs nava... velak atklajas, ka mazie maitas Trollishi ir to atradushi un parslepushi... vini gan apgalvoja, ka neatceroties kur... nu tad es tagad varu teikt, ka kaut kur speles placdarma(kvadrata, kur atradas Apmato nometne), glabajas 15x15cm plastikata konteineritis, kur glabajas folija ietita ceptas vista mirstigas atliekas... ceru, ka Tev ta negadisies.... Šo rakstu rediģēja Aziren: 21.10.2005 10:58 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.06.05 Kur: Riga or Mainhardt ![]() |
Es nepiefiksēju, tad būs kaut kāds ūdens avots arī uz vietas, vai ir jānodrošinās ar riktīgi daudz litriem, lai pietiktu abām dienām uz tēju un vienkārši padzerties...pamanīju, ka citās spēlēs, tam ūdenim aukstā laikā ir tendence ātri pazust, jo visi ik pa pusstundai dzer tēju... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 19.05.2025 18:31 |