![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.07.05 ![]() |
Shodien nonaacu pie secinaajuma, ka kautko vajadzees arii eest. Iespeejams, ka kadriem, kuri ir piedaliijushies ieprieksheejaas TN, jau ir zinaama pieredze ar to, ko labaak noteikti nenjemt liidz, un ko njemt.
Veel arii saprotu, ka ziemeljnieki eediis sliekas un zemi, bet arii trolljiem kkas buus jaaeed, taapeec iesakiet kko, kas nemaksaa 47 Ls, kas neizkuust +5 graadu temperatuuraa, nesapuust un visaadi citaadi nesagandeejas. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.01.05 Kur: Kaut kur galaktikā ![]() |
Mūsdienas maz ir iespējams nopirkt pārtiku kura nav plastmasas iepakojumā? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Katrā ziņā jāņēm kas tāds, kas nav ugunskurā jācep 186 stundas vai cik tur. Tāds kā senlaiku fast food vajadzīgs. Jā kā ar dzeramo? Es domāju parasto (nevis alkoholisko, kas it kā skaitoties unlegal staff un tikai kontrabandas ceļā būšot dabūnams). Es vecu purva ūdeni negribētu dzert, jo šaubos vai mans pilsētnieciski degradējies organisms to panestu. Dzeramais plastmasas pudelēs ir OK (negāzēts ūdens, sula neviss Kola, gāzēts ūdens vai tamlīdzīgas muļķības). Es savādāku veidu nespēju iedomāties, kā dzeramā iegādāšanos plastamas pudelēs? Ar stikla traukiem vai tetra pakām nebūtu taču saprātīgi riskēt. Tie pēc pirmā būfa trieciena sadalīsies sastāvdaļās. Kādi ir atļautie dzeramo trauku veidi? No koka izgrebtas vai māla pudeles man nav. (vienīgi māla pudelēs var iegādāties melno balzāmu, bet....). Jā un vai dzeramais skaitās lūtojams? Negribētos 48h skraidīt bez dzeršanas. Bez pārtikas vēl var, bet bez dzeramā ne. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 19.05.2025 18:57 |