![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.04 ![]() |
Uzmanību, visiem potenciālajiem TN:C dalībniekiem, kas uz spēles dienu (22.oktobri) nebūs sasnieguši 18 gadu vecumu
OBLIGĀTI NEPIECIEŠAMA VECĀKU ATĻAUJA PAR PIEDALĪŠANOS TROĻĻU NAKŠU HRONIKU BRĪVDABAS LOMU SPĒLĒ! Lūk paraugs: KODS Es, taada un taada vecaaks, esmu informeets, ka mans beerns, taads un taads, grasaas piedaliities BDLS TN:C. Esmu informeets, ka speele notiek briivaa dabaa, mezhoniigos apstaakljos, vietaa kur netaalu atrodas purvs un uudenskraatuve. Apzinos, ka manam beernam var draudeet briesmas, kas iekljauj: Pazushanu un apmaldiishanos purvaa. Sasitumus. Nosliikshanu. Apsaldeeshanos. Luuzumus. ... ... Apzinos, ka speeles vadiitaaji nevar personiigi uzmaniit manu beernu pilniigi visu laiku. Esmu informeets, ka speelee tiks izmantoti miikstinaatie (boofed) ierochi, kaa arii humanizeetas bultas. Apzinos, ka ir iespeejami dazhaadi nelaimes gadiijumi. Es atljauju savam beernam doties uz sho speeli. Un apzinos, ka GM nevar uznjemties atbildiibu par mana beerna droshiibu. Tel. Nr. Uz sho numuru piezvaniis speeles veidotaaji, lai paarliecinaatos par paraksta iistumu. Ja apstiprinaajums netiks sanjemts, atljauja tiks uzskatiita par nederiigu. Ja Jums ir kaadi jautaajumi zvaniet - muusu tel nr. vai e-pasts. Atļaujas noteikti tiks pārbaudītas pirms spēles. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.04 ![]() |
Nu, iespējams uz spēli netiks neviens, kam nav 18 gadu. Tātad spēli varbūt apmeklēs mazāk kā 24 cilvēki. Tātad spēle vienkārši nenotiks.
Ja cilvēku būs vairāk, spēle notiks un tā varētu būt viena no "pieaugušākajām" spēlēm Latvijas brīvdabas lomu spēļu vēsturē. Nav tik slikti iznākumi, ne tiesa? Nē, nu, es atvainojos visu to, kuriem vēl nav 18 priekšā, bet jums ir jāapzinās tas, ka atļauja neko nepārspīlē. Patiesībā tā pat noklusē to, ka spēles poligons robežojas ar NATO militāro poligonu, kur notiek aktīva militārā darbība/mācības, to, ka piebraukt pie spēles poligona var tikai pārkāpjot dažādus noteikumus un izvairoties no militāristu posteņiem (te es neko nemeloju un nepārspīlēju - ceļu tiešām bieži apsargā kareivji ar rācijām un Kalašņikoviem, ne reizi vien esmu apturēts), tā noklusē to, ka spēle atrodas ļoti liela - Baltā purva vidū, ka līdz tuvākajai civilizācijai tiešām ir vairāk kā 10 km, ka pie paša spēles poligona atrodas divi milzīgi akači un nereti manāmi dažādi zvēri. Nav pieminēts arī tas, ka tomēr ir vēls oktobris un naktis ir ļoti tumšas, lai gan spēle nebeidzas naktī. "NU ```` jums tādu poligonu tad?" jūs varētu jautāt. Atbilde ir vienkārša - tas ir tipisks Troļļu Nakšu poligons un ja tas nav šāds poligons, tās nav Troļļu naktis. Mūsu mērķauditorija, diemžēl, nekad nav bijuši pusaudži, jo vienmēr ir problēma ar atbildību, pieskatīšanu un citām lietām. Droši vien citiem GMiem ir vieglāk, bet mani, sākoties spēlei, vienmēr pārņem panika. Par tiem, kas pilngadīgi ir puslīdz ```` - paši domā. Tie, kas nav pilngadīgi vienmēr liek uztraukties vairāk. Tad ko jūs vēlaties, lai mēs melotu? Ka spēle notiks parkā? Ka bērnam nekādas briesmas nedraud? Ka tur nav purvs? Nekā nebij'. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 22.06.2025 10:29 |