![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.07.04 ![]() |
Tātad mēs jau esam atraduši iespējamo vedēju un rēķinamies, ka turp-atpakaļ no personas varētu izmaksāt līdz 3 Ls. Cena ir atkarīga no cilvēku skaita, kas brauks, un jāņem vērā, ka benzīnu cenas ir mainīgas, diemžēl mums negatīvajā virzienā.
Tie, kas bijuši uz iepriekšējām spēlēm, atceras poligonu. Spēle notiks tai pašā poligonā, tikai vēl nedaudz tālāk. Tuvākā pietura, braucot ar sabiedrisko transportu, atrodas Murjāņos pie veikala. Tikai diezin vai šoreiz būs sarunāts busiņš, kas aizvedīs spēlētājus pēc iespējas tuvāk poligonam. Tā kā iepriekšējam spēles poligonam vēl klāt nāk tas gabals, ko iepriekš nobraucām ar busiņu, ko jāmēro lai nokļūtu līdz TN:C spēles vietai. Toties no Saukkrastu puses šim poligonam pieiet viens cits ceļš, kas atrodas tuvu TN:C norises vietai, tā kā ar noīrētu autobusu vai personīgo transportu piekļūšana ir ērta. Personīgi esmu par autobusu. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.12.03 Kur: tepat vien es esmu... ![]() |
Krauklen!
Es par Tevi biju labakas doma! Izbaudi to, ka cilveki uz Tevi skatas! Izbaudi to...sava veida bauda... izbaudi es piemeram domaju braukt ar dalu ekipejuma sev virsu...citadak neaiznesishu.... nu....es saku, tas ir jaizbauda......... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.05.2025 02:14 |