...5 iemesli dziivot..., ...un pieci - mirt... |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Šajā forumā iesūtītie raksti netiek skaitīti pie Tava kopējā iesūtīto rakstu skaita.
...5 iemesli dziivot..., ...un pieci - mirt... |
11.11.2004 21:32
Raksts
|
|
Lecina seskus Grupa: Biedri Pievienojās: 05.02.04 Kur: here there be dragons. |
Taatad, jums jaauzraksta piecas lietas, kaa peec ir veerts dziivot, un piecas - kuras liek gribeet mirt... Man liekas, ka speele ir skaidra...
|
|
|
05.10.2005 16:37
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles Grupa: Biedri Pievienojās: 15.05.05 Kur: ko lai daram! d****** un dalam! |
CITĀTS(Earnella (Still Alive) @ 12.11.2004 16:19) -Anarhija Kaa var nepatikt anarhija... Ok mani iemesli uz sho briidi... Lai dziivotu. ...draugi... ...miilestiiba... ...iespeeja iepaziities ar jauniem cilveekiem... ...labaas atminjas... ...pozitiivaa anarhija... Lai mirtu. ...cilveeki, kam ir vienalga... ...cilveeki, kas smejas par citiem katra iemesla deelj... ...tuvu cilveeku naave... ...nokaveetaas lietas, domas..., dziives... ...that we always hurt the ones we love... anarhija nerulle! es domāju ka pat labak karu neka anarhiju! anarhija ir pats stulbākais kas var būtu un peidod bet gotisms arī ir diezgan st ulbs! 5 lieats lai dziivotu! ģimene' draugi paziņas paziņu paziņas mīlestība 5 lieats lai mirti manā dzīvē tādas nau! |
|
|
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 01.11.2024 01:59 |