![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Pirms iesūti rakstu, pārliecinies, ka tu tajā:
1) neesi lamājies;
2) personīgi neaizvaino citus diskusijas dalībniekus;
3) neatkārto jau iepriekš rakstīto;
4) izsakies par pavedienā apskatīto tematu;
5) izsaki savu viedokli, bet necenties to uzspiest citiem.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: HPētnieki Pievienojās: 19.10.04 Kur: Braukā kopā ar Vinčesteriem un medī dēmonus Tulks 2009 ![]() |
1.Diskusija atvasināta no pavediena vai dievs pastāv.
2.Diskusijas pamatā NAV vēlme apvainot kādu ticības dēļ, bet gan vēlme noskaidrot rakstīto bībelē, izvērtēt tā ticamību, un piekrist, vai nepiekrist izvirzītajām domām. Tātad diskusija aizsākās ar: 1. CITĀTS Ādamam un ievai bija divi dēli Kains un Ābels(Piebilde:bija vajadzīga sieviete lai viss turpinātos)Dievs nepiņema Kaina Ziedojumu bet Ābela gan! Kains aiz skaidības nogalināja Ābelu(Pasaulē bija tikai viens cilvēks turklāt vīrietis) Tad Dievs sodija Kainu ar Nāvi(Tagat pasaulē ir 0cilvēku) 2. CITĀTS Tu jauc kopā nepareizā secībā notikumus, jo bija ka: 1.Dievs rada Ādamu 2.Tad Ievu 3. Tad Ādams un Ieva acīmredzot dara TO 4. Un BĀC viņiem ir divi dēli 5. Dievs pasūta Kainu ar viņa upuri 6. Kains nosit Ābelu 7. Un Dievs soda Kainu ne ar nāvi Bet pqat tavā izpildījumā - tur nav rakstīts ka Dieva nav 3. CITĀTS Bet zini saule, viens interesants mirklis tomēr ir un moments. CITĀTS 4. Un BĀC viņiem ir divi dēli (nav teikts, ka būtu bijusi meita. Un lūk bībeles teksts CITĀTS 16 Un Kains aizgāja no Dieva acīm un dzīvoja Noda zemē, austrumos no Ēdenes. 17 Un Kains atzina savu sievu, un tā tapa grūta un dzemdēja viņam Ēnohu. Un viņš uzcēla pilsētu un nosauca pilsētu sava dēla vārdā par Ēnohu. Parādās jautājums kur viņš to sievu dabūja? Nu jā ar šo mazo epitetu gribēju tikai pateikt, ka visa bībele ir viena liela pretruna 4. CITĀTS kā es līdz tam neaizdomājos. Bet vispār - 1. sievietes uzskatīja par zemākām radībām kā vīriešus, tātad meitu varbūt nepieminēja 2. Manuprāt ir minēts, ka Ādamam un Ievai bija vairāki bērni varbūt šie divi tiek minēti tikai pirmās slepkavības sakarā 4. Tiek uzskatīts, ka bībele jāuzskata par simbolismu piem. šajā gadījumā varētu būt runa par divām tautām
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.01.04 Kur: Nūmenora ![]() |
Sveiki!
Drusku par to,kā tas tiek skaidrots: Sākotnēji cilvēki tiešām dzīvoja ļoti ilgi. Zeme tad neizskatījās tāda, kāda tā ir šodien. Zemes atmosfēru ieskāva ūdens kristālu apvalks, kas perfekti darbojās kā kaitīgo kosmisko staru un radiācijas atvairošs vairogs. Ozona slānis šodien šo funkciju pilda tikai daļēji. Pēc kā par to tiek spriests? Pirmkārt, pēc Grēku plūdu apraksta. "11 Seši simtajā Noas mūža gadā, otrā mēnesī un septiņpadsmitajā mēneša dienā, tieši tanī dienā, pārplūda lielo dzelmju avoti un tika atvērti debesu logi. 12 Un lietus lija pār zemi četrdesmit dienas un četrdesmit naktis. /Moz.7:11/" Mēs zinām, ka zem Sahāras tuksneša ir pazemes jūra. Pazemes ūdeņi vēl šodien ir viena no lielākajām ūdens krātuvēm. Tie būtu tie dzelmju avoti. Debesu logi tad būs ūdens krājumi atmosfērā, kurus vienkārši vajadzēja kondensēt. Par to liek padomāt arī sekojošais teksts: "12 Tad Dievs sacīja: "Šī ir Mana derības zīme, ko Es celšu starp Sevi un jums un ikvienu dzīvu radījumu, kas ir ar jums, uz mūžu mūžiem. 13 Savu varavīksni Es lieku padebešos, tā lai ir par derības zīmi starp Mani un pasauli. 14 Ja Es ar mākoņiem pārklāšu zemi un padebešos parādīsies varavīksne, 15 tad Es pieminēšu Savu derību, kas ir starp Mani un jums un ikvienu dzīvu radījumu, ikvienu miesu; un ūdeņi nekad vairs nekļūs par plūdiem, kas visu radību izdeldēs. /Moz.9:12-15/" Tā ir pirmā varavīksne vispār. Šodienas laikapstākļos varavīksne ir dabiska parādība, kas rodas, saules stariem lūstot krītošajās lietus lāsēs. Ja agrāk tā nebija, tad arī atmosfēra bija citādāka. Lietus nelija un saules stari zemes virsmai nepiekļuva. Tie tika izkliedēti pa Zemes atmosēru, radot siltumnīcas efektu un nodrošinot visā teritorijā daudz-maz vienādu temperatūru. Ir dzirdēts par mamutiem ar sasalušu zāli mutēs utt., un to, ka viņi dzīvojuši mērena-sumtropiska klimata stepēs, kas tagad ir sniegotā Sibīrija? Pazūdot šim aizsargslānim, sekoja momentāna sasalšana polos. Te arī izskaidrojums kartēm, kas rāda no ledus brīvu Antarktīdu u.c. Tas īsumā. Bija viens zinātnisks eksperiments: laboratorijā tikai imitēti vides apstākļi pie šāda aizsargslāņa. Rezultāti bija pārsteidzoši - raža bija nesalīdzināmi bagātāka, augi veselīgāki, tārpi un kāpuri izauga līdz 10 reizes lielāki nekā parasti, tauriņi viendienītes nodzīvoja 3 dienas... Te jums arī dinozauri un ilgdzīvojošie cilvēki. laughing.gif Es nezinu, kāpēc kā aizliegtais auglis jeb Laba un ļauna atzīšanas koka auglis tiek asociēts ar ābolu. Tas noteikti nebija ābols! wink.gif Čūska jau nebija tā lielā vaininiece. Tas bija Sātans, iemiesojies čūskā. "14 Un Dievs Tas Kungs sacīja čūskai: "Tādēļ ka tu to esi darījusi, tu esi nolādēta visu lopu un lauku zvēru vidū! Uz sava vēdera tev būs līst un pīšļus ēst visas tavas mūža dienas. 15 Un Es celšu ienaidu starp tevi un sievu, starp tavu dzimumu un sievas dzimumu. Tas tev sadragās galvu, bet tu viņam iekodīsi papēdī." /Moz.3:14-15/" Pirmā daļa attiecas uz čūsku kā uz dzīvnieku, otrā - uz Sātanu: pareģojums par Jēzus upuri pie krusta, kad Sātanam tiks atņemts viņa lielākais ierocis - grēks. Šo rakstu rediģēja Inx: 05.10.2005 15:39 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.12.03 Kur: Nogājis no ceļa uz Lorienu ![]() |
CITĀTS(Alfirin @ 05.10.2005 16:21) Zeme tad neizskatījās tāda, kāda tā ir šodien. Zemes atmosfēru ieskāva ūdens kristālu apvalks, kas perfekti darbojās kā kaitīgo kosmisko staru un radiācijas atvairošs vairogs. Ozona slānis šodien šo funkciju pilda tikai daļēji. [..] Mēs zinām, ka zem Sahāras tuksneša ir pazemes jūra. Pazemes ūdeņi vēl šodien ir viena no lielākajām ūdens krātuvēm. Tie būtu tie dzelmju avoti. Debesu logi tad būs ūdens krājumi atmosfērā, kurus vienkārši vajadzēja kondensēt. [..] Tā ir pirmā varavīksne vispār. Šodienas laikapstākļos varavīksne ir dabiska parādība, kas rodas, saules stariem lūstot krītošajās lietus lāsēs. Ja agrāk tā nebija, tad arī atmosfēra bija citādāka. Lietus nelija un saules stari zemes virsmai nepiekļuva. Tie tika izkliedēti pa Zemes atmosēru, radot siltumnīcas efektu un nodrošinot visā teritorijā daudz-maz vienādu temperatūru. Ir dzirdēts par mamutiem ar sasalušu zāli mutēs utt., un to, ka viņi dzīvojuši mērena-sumtropiska klimata stepēs, kas tagad ir sniegotā Sibīrija? Pazūdot šim aizsargslānim, sekoja momentāna sasalšana polos. Te arī izskaidrojums kartēm, kas rāda no ledus brīvu Antarktīdu u.c. Pēc kā par to tiek spriests? Pirmkārt, pēc Grēku plūdu apraksta. Visnotaļ .. errm.. interesantas eklektiskas teorijas. Tomēr, ja kā galvenais pamatojums tālejošiem secinājumiem par mūsu planētas klimata izmaiņām aizvēstures periodos tiek norādīti daži teikumi no bronzas laikmeta mītu apkopojuma, tad, baidos, ka ar to būs stipri par maz. Tāpat arī no ledus brīvās Antarktīdas kartes (ja tādas vispār pastāv un ir uzskatamas par autentiskām) par labu minētajām klimatiskajām izmaiņām var liecināt tik pat veiksmīgi kā kartes, kurās Atlantijas okeāna vidū atrodama Atlantīda. Dažādas alternatīvas teorijas par klimata izmaiņām, dzīvnieku sugu izplatību, dažādu salu vai kontinentu pacelšanos un nogrimšanu utt. ar vai bez Bībeles iejaukšanas nav nekāds retums, Tomēr reālu, taustāmu pierādījumu, kuri izturētu striktas zinātniskas pārbaudes pagaidām nav. Jeb vai būtu parādījušies? Tādā gadījumā, lūdzu norādīt avotus. Manuprāt, fantāzijas par tēmu ir un paliek fantāzijas. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 01:18 |