![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.07.04 Kur: Tallina Niks 2006 ![]() |
Pieteikties šai spēlei var te (arī pēc spēles sākuma)
_________________________________ Bija 1960. gada 10. janvāra vakars, Jamaikā Portrojālas ostā kāds pirātu kuģis beidzot taisījās iziet jūrā pēc tam kad ilgās un mokošās cīņās beidzot bija ievēlēts jauns kapteinis - par to bija kļuvis Džordžs Viljams Vengdols. Kaut kur noplukušās barkas dzīlēs atdusējās pirātu pēdējā laika lielākais ieguvums par kuru viņi cerēja iegūt bagātīgu izpirkuma maksu - Havannas gubernatora meita Antonete... |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.05 Kur: Dzelzs kalni. ![]() |
-- Nav slikta doma Kvakou nemaz nav slikta doma. Tachu mums pa priekshu dereetu sagatavoties. ES jau aizsuutiiju dazhus viirus abos virzienos lai paarmeklee pludmali ja nu kaads nomaaldiijies vai bija izmests no kugja vel pirms paareejiem. Turklaat pa priekshu der izpeetiit pilseetu. Peec briizha es doshos uz pilseetu izpeetiit noliktavas un noskatiit piemeerotu kugji, turklaat pa priekshu man jaasatiek informaators, vinjam vareetu buut zinjas prieksh mums.-- vinjsh nopeetija alu -- Dazhi no viiriem ir piemeeroti lai vinjus paartaisiitu par indijaanjiem. TAd nu saaciet gatavoties, domaaju ka mees vareetu buut gatavi uzbrukumam riitvakar, taatad juus vareetu saakt darboties kautkad driizumaa, lai spaanji paspeej pamest pilseetu laiciigi.-- vinjsh iesmeejaas un izgaaja no alas lai dotos uz Gibaru.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 24.05.2025 15:31 |