![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.02.05 Kur: Kaut kur citā pasaulē starp maģiju un realitāti, starp draugiem un ienaidniekiem. ![]() |
Pasaku valstībā ir uzradies kāds monarhs-tumšais burvis, kas pakļāvis sev visas būtnes. Tomēr dažām ir izdevies izmukt un tagad tās klaiņo pa mūsu pasauli. Jūs esat šīs būtnes un esat tikko kā ieradušās uz šīs pasaules caur portālu. Šeit jūs sagaida citas maģiskās būtnes(vien pāris) kas arī ir šeit ieradušās, bet jau agrāk, un nolēmušas palīdzēt bēgļiem.
Ierodoties šajā pasaulē jūs, lai arī kādas rases būtu, izskatāties pēc cilvēkiem, lai arī nedaudz ar savām īpašajām iezīmēm. Ja vēlies piedalīties spēlē, Tev jāiesūta šāda anketa: vārds: dzimums: rase: vecums: augums: agrākā dzīvesvieta: ģimene: speciālie spēki: ieroči: dzīvnieki: bilde: izskata apraksts: a)kā pasaku būtne: (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif) kā cilvēks: rakstura apraksts: tēla vēstures apraksts: Protams, ja ir vēlēšanās var pieteikties arī kā cilvēks, kas mīt mūsu pasaulē un kaut kādā veidā iepazīstas ar šim būtnēm. Lai pieteiktos kā cilvēks: vārds un uzvārds: dzimums: vecums: augums: dzīvesvieta: ģimene: hobiji: profesija: dzīvnieki: bilde: izskata apraksts: rakstura apraksts: tēla pagātnes apraksts: Ja kādi jautājumi, tad var sūtīt pa PZ . Gaidīsim anketas. Protams GM esmu es un Renīna. Renīna man tikai mazliet palīdz, jo tā ir mana pirmā lomu spēle. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.02.05 Kur: Kaut kur citā pasaulē starp maģiju un realitāti, starp draugiem un ienaidniekiem. ![]() |
saule un lauruxsis ir pieņemtas spēlē. Es jau gribētu lai Rowenni mums arī pibiedrotos.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 25.06.2025 12:00 |