![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.07.04 Kur: Tallina Niks 2006 ![]() |
Pieteikties šai spēlei var te (arī pēc spēles sākuma)
_________________________________ Bija 1960. gada 10. janvāra vakars, Jamaikā Portrojālas ostā kāds pirātu kuģis beidzot taisījās iziet jūrā pēc tam kad ilgās un mokošās cīņās beidzot bija ievēlēts jauns kapteinis - par to bija kļuvis Džordžs Viljams Vengdols. Kaut kur noplukušās barkas dzīlēs atdusējās pirātu pēdējā laika lielākais ieguvums par kuru viņi cerēja iegūt bagātīgu izpirkuma maksu - Havannas gubernatora meita Antonete... |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.07.05 ![]() |
Bija bezvējš , saulīte sildīja manas nogurušās miesas un jaunais 'kuģis' nesa mani pretī nezināmajam. Nezināju, raudāt vai ciniski smieties: straume mani nesa uz dienvidiem, tās ātrums palielinājās. Bet zeme, tā bija ziemeļrietumos.
Man vairs nebija spēku pretoties tai, biedri palika arvien tālāk un tālāk aizmugurē, drīz es nedzirdēju vairs viņu balsis. Tad neredzēju arī pašus. Kā pa miglu atcerējos: mans 'brīvprātīgi obligātais' ceļamērķis tagad varētu būt Tortuga. 'Dižā' franču pirātu apmetnes vieta... Mazi krodziņi, vīns no apputējušas pudeles, skaistas sievietes.. Bet galvenais: tur bija tādas mazas, garšīgas cūciņas. Tu skaties uz to mazo dzīvnieciņu un redzi: viņš pats tev nāk pretī, kūst mutē... eh. Bet man tikai neuzmanīgas lidojošās zivis. Un tās pašas jēlā veidā. Lai gan nē. Ir labi. Es vismaz nesēžu jūras dzelmē un nebaroju haizivis no rokas. Arī drēbes pamazām žūst... Whoa-oa-oa! I feel good, I knew that I would, now I feel good, I knew that I would, now So good, so good, I got you Whoa! I feel nice, like sugar and spice I feel nice, like sugar and spice So nice, so nice, I got you |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 14:19 |