![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.07.03 ![]() |
Nu, ja godīgi man filmā Legolas kā elfu pārstāvis likās pavisam neatbilstošs, ne pietiekami spilgts. Protams, arī grāmatā viņam nav pārāk daudz vietas atvēlēts... Ja man būtu jāizvēlas spilgts elfu pārstāvis, tad jau labāk Galadriela vai Elronds (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Ja atmiņa neviļ, Tolkīns kaut kad teica (savās vēstulēs laikam), ka viņaprāt, elfs esot devis vismazāko ieguldījumu Gredzena brālībā. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.11.03 Kur: Rīga/Bauska/Jauncodes Fed./Humpalu veikals ![]() |
Mani draugi ''Pirates of the Carribean'' bija redzējuši reklāmās un par to visu ļoti sajūsminājās, es gan to gribēju redzēt tikai Orlando Bloom dēļ, tā teikt, lai novērtētu viņa aktiermeistarības talantu pavisam citā interpretācijā. Kad noskatījos filmu, jutos vīlusies, jo, manuprāt, vienīgais, kas varēja būt vizuāli pievilcīgs bija tieši OB. Pārējais tā, specefekti visi tie, kas ierasts, scenārijā-parastais variants, sliktie vs labie, pa vidu vēl love. Reklāmām atlasījuši spraigākos un labākos momentus.
Sean Bean redzams filmā par Melno Skaistuli, šķiet, ka viņš piedalījās arī vienā vēsturiska satura lentē, kuru LNT rādīja pirms vairākiem gadiem. Viggo Mortensen satopams arī filmā ''Sārtā Straume'', ko kaut kad vasarā translēja TV3. Biju pārsteigta, ka neviens nepieminēja Kristoferu Lī kā Grāfu Drakulu! Pati gan šīs filmas ar viņa dalību neesmu redzējusi, bet šķiet, ka tās uztveramas kā pasaules klasika... Es biju uz ''Try seventeen''. Jauka izklaide. Arī šī loma Elijah Wood piestāv. Man viņa atgādināja ''Ally McBeal'', jo galvenais varonis visu laiku kaut ko iedomājas, bet skatītājam tas tiek pasniegts kā īstenība. Ian Holm piedalās arī ''5th element'. Tur viņš tēlo labo priesteri, kurš Lilū paglābj un izmitina. Sir Ian McKellen piedalās ''X-men'', interesanti, ka tur viņš ir ļaundara lomā... Arī nesen rādītajā ''Rasputinā'' viņu var ''ievērtēt'' ka caru Nikolaju 2. Protams, ka ir jocīgi redzēt tik pierastos aktierus pavisam citās filmās, citā vidē, bet tas vēlreiz pierāda, cik spoži aktieri viņi visi ir! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 09.06.2025 13:44 |