![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.10.03 Kur: lielceļš ![]() |
nav paaraak daudz (pagaidaam) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
Arteemijs Fauls (triisdalas un domaajams ka buus veel), Monika (pagaidaam divas graamatas), Laura (esmu dzirdeejusi ka tuuliit buus arii otraa), gredzenu paveelnieks (tuliit jaiznaak treshajai graamatai latv. val.), burvju mantojums, zaglu paveelnieks un protams pats harijs poters. gribeeju jautaat vai juus shiis graamatas esat lasiijushi , kaa patika/nepatika un vai juus gribeetu kautko liidziigu veel lasiit? shai laikam vajadzeetu buut taadai kaa aptaujai ,bet nu lemiet pashi... vienvaard sakot - gribu zinaat ko juus domaajat par shiim graamataam... |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: HPētnieki Pievienojās: 19.10.04 Kur: Braukā kopā ar Vinčesteriem un medī dēmonus Tulks 2009 ![]() |
HP esmu lasījusi un komentēt manas domas laikam būtu lieki, jo tā ir vienīgā grāmata, kura ir pelnījusi nēsāt uzlīmīti. GP paldies dievam neesmu lasījusi,( jo citādi šķiet, ka man rastos vēlšānās parunāt ar tulku, kādā klusā vietiņā) Par pārējām grāmatām varu pateikt, ka nu jā dažiem varbūt, ka viņas patīk, bet personīgi man Art;emijs Fauls un Monika, galīgi nepatika.
Un vispār man šķiet, ka uzliekot to HP zīmīti uz grāmatas vāka Jumava vienkārši nodrošina sev tirāžu, jo kurš tad HP fans paies garām grāmatai ar HP uzlīmīti? Tur nu arī sanāk visādi jociņi. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 24.06.2025 22:03 |