![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.10.04 ![]() |
Ceru, ka šāda vai līdzīga aptauja nav bijusi.
Nezināju, kur to pievienot - pie HP grāmatām vai raibumiem, izlēmu par labu raibumiem. Ēdu frikadeļu zupu (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) un izdomāju šādu aptauju. Neesmu lasījis nevienu no šīm grāmatām, bet man ir 1. Artēmijs Fauls. Gribu arī dzirdēt atsauksmes par šīm grāmatām, jo es nezinu, vai tās ir interesantas, vai garlaicīgas, respektīvi par tām nezinu neko. Tikai to nosaukumus. Uz priekšu! |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 21.05.04 Kur: Kamelota ![]() |
Balsoju par "cita", jo nevareeju izveeleeties starp A.Faula graamataam un graamataam par Lauru. Izlasiiju arii graamatas par Moniku - jaukas, bet mazliet beerniskiigas. Laikam palieku pie Arteemija Faula. Kaut gan saakumaa sho graamatu gribeeju mest miskastee, jo ne velna (piedodiet) nesapratu, bet tad nopietni apseedos un saaku lasiit veelreiz (kopaa no jauna saaku 3 reizes) un tad man beidzot pieleeca un aizgaaja. Parasti jau neesmu taada "leenaa aizdedze", bet zinu vairaakus, kam bija taapat kaa man un kuri saka, ka taa arii nav izlasiijushi sho graamatu.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 19.06.2025 14:05 |