![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.07.04 Kur: Tallina Niks 2006 ![]() |
Pieteikties šai spēlei var te (arī pēc spēles sākuma)
_________________________________ Bija 1960. gada 10. janvāra vakars, Jamaikā Portrojālas ostā kāds pirātu kuģis beidzot taisījās iziet jūrā pēc tam kad ilgās un mokošās cīņās beidzot bija ievēlēts jauns kapteinis - par to bija kļuvis Džordžs Viljams Vengdols. Kaut kur noplukušās barkas dzīlēs atdusējās pirātu pēdējā laika lielākais ieguvums par kuru viņi cerēja iegūt bagātīgu izpirkuma maksu - Havannas gubernatora meita Antonete... |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.07.05 ![]() |
Kā atbilde kapteiņa izmisuma solim sekoja rokas vēziens, smaids, kādi vārdi blakusstāvošajiem un tad...
Zalve ar kartečām no priekšgala lielgabaliem, musketēm, vēl un vēl.. Viena musketieru rinda šauj, otrā, trešā pārlādē. Lodes spindzēja visapkārt, vēl palikušie vīri slēpās kur kurais, aiz kritušiem mastiem, mucām, bortiem. Ja nepaguvi noslēpties tevi burtiski sarāva gabaliņos... Tad viņu kuģa priekšvadnis ietriecās mūsu kuģa sānos un bļaujošie kareivji pārpludināja kuģi. Viņu vilnis vēlās no vidusklāja uz priekšgalu, tur sadalījās, daļa pārņēma pulvera pagrabu, daļa lielgabalus. Otra puse triecās uz kuģa aizmuguri, kajītēm. Viņu bija par daudz. Laiks atkal it kā apstājās. Kā no malas skatījos uz sevi un brīnijos: man bija ļoti veicies, es nebiju pat ievainots drausmīgajā kanonādē. Bet tagad es miršu, mēs visi mirsim. Jūrā, ar kopā sasietām kājām un rokām, no zobena, tiksim pakārti vai kā... Jūra... Es protu peldēt, to ātri vien iemācās ikviens zvejnieks, un es neesmu ievainots... Iemetu spāņu pūlī savu zobenu un metos pāri bortam... Ko man teica stūrmanis: līdz zemei divas stundas, tik ilgi es varētu izturēt, un ūdenī ir visādas mūsu kuģa atlūzas.. Masti, mucas, borta gabali, klāja daļas. Ka tik neuznāktu haizivis! Pieķēros pie kādas masta atliekas, un lēnām, mierīgi, mēģinot 'uztaustīt' straumi uz krastu, attālinājos no kuģa. Šo rakstu rediģēja Moskjis: 26.09.2005 11:22 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 13:58 |