![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.07.04 Kur: Tallina Niks 2006 ![]() |
Pieteikties šai spēlei var te (arī pēc spēles sākuma)
_________________________________ Bija 1960. gada 10. janvāra vakars, Jamaikā Portrojālas ostā kāds pirātu kuģis beidzot taisījās iziet jūrā pēc tam kad ilgās un mokošās cīņās beidzot bija ievēlēts jauns kapteinis - par to bija kļuvis Džordžs Viljams Vengdols. Kaut kur noplukušās barkas dzīlēs atdusējās pirātu pēdējā laika lielākais ieguvums par kuru viņi cerēja iegūt bagātīgu izpirkuma maksu - Havannas gubernatora meita Antonete... |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.07.05 ![]() |
Visapkārt krita cilvēki.
Kapteinis kā traks nēsājās pa klāju, zibinādams zobenu. Reiz lasīju par berserkiem, un šajā brīdī man kapteinis atgādināja vienu to tiem. Tik tajā literārajā darbā berserks mira. Trakojot tu nevari domāt par aizsardzību. Ceru, ka mūsu kapteini nekās tāds nepiemeklēs.. Turējos stūresvīra tuvumā. Ja spāņi pārņems stūri tad mums ir beigas. Viņu kuģis mūs panāks vienā mirklī. Protams, viņi to izdarīs šā vai tā: mūsu buras bija uzvilktas tikai daļēji, līdz ar to manervētspēja un ātrums ļoti minimāli. Bet šo brīdi labāk novilcināt pēc iespējas vairāk. Laiks it kā apstājās, pirmais spāņu vilnis bija atsists, laivas attālinājās no mums. kādēļ viņi vispār brauca ar laivām, kādēļ ne "kuģi bortā, abordāžas āķus takelāžā, sapiņķēt to un uz priekšu, slava svētajam Jurim"? Skatījos uz spāņu kuģi, redzētais man nepatika. Viņi bija pavērsuši sānu pret mums... Noskanēja zalve no visiem viņu kreisā borta lielgabaliem. They say when you meet the love of your life, time stops. And that's true. What they don't tell you is that once time starts again.. It moves extra fast to catch up. Šajā brīdī es sapratu, ka mīlu dzīvi. Un laiks sāka skriet milzīgā ātrumā. Zalve, pa klāju, pa mastiem. Man blakus esošo stūrmani lode aiznesa pa gaisu, stūres iekārta izpostīta. Masti krīt. Vēlviena zalve. Mēs dreifējam, vaidi visapkārt. Trieciens mani atsvieda pret bortu, pistoles ielidoja jūrā. Un man tā patika tas ierocis. Karakuģis pagriezās un devās mums tieši virsū.. OOC: IMO uzskatu, ka puspiedzērušai komandai nav izredžu pret karakuģi. Drīzā turpinājumā mums būtu jāatrodas cietumā, etc. Tur varētu notikt arī sastapšanās ar nākošajiem biedriem, kuri izteikuši vēlmi piedalīties. Šo rakstu rediģēja Moskjis: 25.09.2005 15:41 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 13:13 |