![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.07.04 Kur: Tallina Niks 2006 ![]() |
Pieteikties šai spēlei var te (arī pēc spēles sākuma)
_________________________________ Bija 1960. gada 10. janvāra vakars, Jamaikā Portrojālas ostā kāds pirātu kuģis beidzot taisījās iziet jūrā pēc tam kad ilgās un mokošās cīņās beidzot bija ievēlēts jauns kapteinis - par to bija kļuvis Džordžs Viljams Vengdols. Kaut kur noplukušās barkas dzīlēs atdusējās pirātu pēdējā laika lielākais ieguvums par kuru viņi cerēja iegūt bagātīgu izpirkuma maksu - Havannas gubernatora meita Antonete... |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.07.05 ![]() |
Mani uzjautrina kapteinis, viņš rupji aizvainoja pusi komandas nosaukdams viņus par neuzticamiem. Vissmieklīgākais ir tas, ka dzēra viņam vispaklausīgākie cilvēki -- tie kuri rīkojās pēc viņa dotajām pavēlēm. Protams, mūsu mazais indiānis bija izņēmums, viņš dzer jebkurā gadījumā.
Beidzot mums ir ceļamērķis, Gibaras osta. Interesanti kādas ziņas tad tur vēlas mūsu kapteinis iegūt? Kādēļ tās svarīgākas par Havannas apmeklēšanu. Ir skaista nakts, pilnmēness. Zvaigznes klīst pa debess jumu. Rau, tur viena nokrita! Kā pūķis ar garu, spožu asti. Es atnācu pateikt, ka tev viss būs labi. Nemierinu un nemāžojos - "būs labi" ir tas tukšais pūslis, ar kuru mēs jautrinām nelaimīgos. Es zinu - ap tevi ir tumsa tā savilkusies, ka neredzi izstieptu roku. Man ir ticībai līdzīga nojauta, ka viss būs labi. Šo rakstu rediģēja Moskjis: 23.09.2005 14:30 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 13:33 |