![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Angel of Music ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.01.04 Kur: Azeroth Spēļu meistars 2012 ![]() |
Šeit Jūs varat postot savus jaunos, skaistos, gudros un nepārspējamos personāžus.
Kā arī vēlāk veikt ārpus spēles sarunas. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Pirms drukāt savu personāžu ATD pavedienā lūgums to iesūtīt man pa PZ. Un kad būšu to apstiprinājusi šeit iedrukājiet no savas leģendas tikai šos punktus: 1)tēla vārds, 2)dzimums, 3)rase(iespējamās rases: cilvēks, elfs, puselfs, rūķis, halflings), 5)augums, 6)vecums, 7)ieroči (Tie kuri redzami, kad paskatās uz jūsu personāžu) 8)dzīvnieki (Ja jūsu dzīvnieks jums visu laiku ir blakus un jūs to neslēpjat) 9)fotoattēls vai zīmējums (nav obligāti), 10)izskata apraksts, (ja ir bilde šo nevajag) Šo rakstu rediģēja Farliner: 12.09.2005 00:42 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Angel of Music ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.01.04 Kur: Azeroth Spēļu meistars 2012 ![]() |
Redz kā ir...
Pirmkārt visi spēlētāji visu laiku nesēž pie datora. Un man interesē arī citu darbības. Tavs uzdevums nav visu laiku kaut ko spēlē rakstīt. Lai arī Tev liekas, ka spēle jau iet trešo dienu, personāži spēlē pie galda sēž labi ja 20 minūtes. Šī spēle nav orientēta uz hack&slash stilu, te vairāk uzsvars tiek likts uz personāžu savstarpējo iznešanos. Un tādu smuki saspēli. Nezinu ko Tu īsti no spēles gaidi. Varbūt pastāsti kā Tu to iedomājies... Tavs personāžs ir visnotaļ dīvains. Var jau protams spēlēt dīvainus un garīgi nestabilus tēlus, bet tā kā Tev nav pieredzes, es drīzāk ieteiktu savākties, aizmirst elfa dīvaino uzvedību un sākt domāt ar galvu, kā Tu patiesi dzīvē šādā situācijā rīkotos. Piemēram, Tu vēlies doties piedzīvojumā un zini, ka krogā ir savākšanās. Tu aizej, Tu ieraugi nepazīstamus ļaužus, vai Tu darītu tā kā darīja Tavs elfs?Varu derēt, ka nē... Nu lūk daudz vieglāk būs Tev pašai, ja Tu spēlēsi no viedokļa kā Tu uzvestos dzīvē, tā sanāktu daudz dabīgāk. Pasties uz spēles intro. Tajā ir tikai pateikts, ka priesteri lūdzoties pārvēršas par ledus statujām. Un ir norāde, ka vecais sers Boēcijs meklēs drosminiekus ar kuriem kopā mēģināt šo mīklu atrisināt. Vairāk nekā.. lūk jūs sastapāt Seru Boēciju. Tas ir vecs cilvēks un iespējams, ka viņš pat ir piemirsis kapēc te ieradies. Kā Tu rīkotis dzīvē? Mēģinātu vecajam vīram atgādināt kapēc Tu te esi, un ka pār zemi taču ir nākusi nelaime un ka vajag palīdzēt... Lai būtu notikumi, vajag pašam kaut ko darīt. Bet ar darīšanu es nedomāju suņa dzenāšanu iekšā ārā vai grīdas skrāpēšanu. Bez tam kapēc Tavs personāžs ir tik briesmīgi depresīvs? Kapēc visu laiku ņerkst un raud? Kas par iemesliem? Leģendā taču Tu neko tādu nerakstīji. Un kapēc vienmēr tie, kas vēlas spēlēt ņerkstošus personāžus par rasi izvēlas elfus? Elfiem tas nepiedien. Bet tie laikam ir retoriski jautājumi. Kad spēle būs aizgājusi un būsiet uzsākuši piedzīvojumu, ir iespēja atdalīties no grupas uz brītiņu vai arī kādu no grupas var piemeklēt individuāli piedzīvojumi. Tie kuri spēlē pirmos Vienradžus var padalīties vai viņiem ir bijuši individuālie kvesti un vai tas palielina spēles jautrību. Ko vēl es varu pateikt... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 16.05.2025 01:17 |