![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Angel of Music ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.01.04 Kur: Azeroth Spēļu meistars 2012 ![]() |
Šeit Jūs varat postot savus jaunos, skaistos, gudros un nepārspējamos personāžus.
Kā arī vēlāk veikt ārpus spēles sarunas. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Pirms drukāt savu personāžu ATD pavedienā lūgums to iesūtīt man pa PZ. Un kad būšu to apstiprinājusi šeit iedrukājiet no savas leģendas tikai šos punktus: 1)tēla vārds, 2)dzimums, 3)rase(iespējamās rases: cilvēks, elfs, puselfs, rūķis, halflings), 5)augums, 6)vecums, 7)ieroči (Tie kuri redzami, kad paskatās uz jūsu personāžu) 8)dzīvnieki (Ja jūsu dzīvnieks jums visu laiku ir blakus un jūs to neslēpjat) 9)fotoattēls vai zīmējums (nav obligāti), 10)izskata apraksts, (ja ir bilde šo nevajag) Šo rakstu rediģēja Farliner: 12.09.2005 00:42 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.08.05 ![]() |
Ziniet,ir baigā garlaāba,nu es jau arī negaidu tagadno jums nekādas izklaides,tikai man ir garlaicīgi,nekā nevar saprast,ko viņi tagad dara.Varat meni nenemt vērā.
Vispār "es" to švīku grīdā negribēju taisīt speciāli tas " sanāca netīšām". |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 16.05.2025 01:33 |