![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.06.04 Kur: Rīga ![]() |
Vakarnakt es pamodos, jo man skjita, ka kaads klauvee pie istabas durviim. Es atveeru acis un savaa priekshaa ieraudziiju kautko spociigu-tas bija kaads reegs vai kas tamliidziigs, kas mainiija izskatu un es tajaa uz paaris sekundeem noluukojos. Biju paaraak paarsteigta, lai nobiitos. Tagad domaaju, varbuut es to nosapnjoju... bet nee, es tachu peec tam veel pieceelos un izdzeeru glaazi udens, par to liecina tukshaa glaaze!
Ko juus par to sakaat? Esat redzejushi ko tamliidziigu?? |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.09.05 Kur: Somewhere I belong... ![]() |
Sakaraa ar sho tematu... Pirms nu jaw daudziem gadiem, kad biju diezgan mazinja, ar mani notika, kas liidziigs... Es guleeju viena pati nelielaa istabinjaa, seetinjaa (pamazaa gultaa)... Naktii man raadiijaas murgaa cuusku midzenis, paarbiilii es pamodos...vairaak nespeeju iemigt, bet tad peekshnji sev pie kaajgalja redzeeju baltu, miglas veida siluetu (izskatiijaas peec sievietes - tad ,protams, to nosaucu par raganu)... Nenormaali nobijos, tesos uz otru istabu pie omiites, tachu, kad skreeju garaam tam siluetam, man gar plecu nogaaja stindzinoshsh aukstums, taada kaa auksta dvasha...veejsh... Peec tam no riita pamodos, otraas istabas gultaa, un, jaa.... viss, kas notika pagaajushajaa naktii bija...pa iistam! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/ohmy.gif) Neviens gan man neticeeja...bet to, ko redzeeju zinu gan...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 19.06.2025 21:04 |