![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() Grupa: Daiļdarbu vadītāja Pievienojās: 22.12.04 Kur: uz dārgumu kaudzes Tīstokļu pūķis ![]() |
Dzīve ritēja savu ierasto gaitu, kā parasti avīzēs pirmās lapas aizņēma ziņas par katastrofām, kārtējām augsti stāvošu personu aizdomīgām darbībām un citām tikpat svarīgām lietām. Taču tie daži, kas to vēlējās pamanīja nelielo rakstiņu, kas bija paslēpies lapas "Ārzemju ziņas" pašā apakšējā stūrī un vēstīja: "...Tempļa patiesais vecums, gan vēl joprojām nav noskaidrots, tāpat kā ir palikušas neskaidras vēl dažas lietas, tomēr arheologi uzskata, ka to var atvērt tūristiem. Kreupuči cilts vadonis ir paziņojis, ka arheologu darbs templī, ir iztraucējis dievietes garu un viņi ir pret tūristu ielaišanu templī. Tomēr vietējā valdība ir pretējās domās, uzsverot, ka tas sekmēšot valsts uzplaukumu..."
Vēl pāris kaut ko līdzīgu varēja izlasīt pāris interneta portālos, paslēpušos sadaļā "Vēstures liecības". Vislabāk par Mardalēnas templi jau laikam bija informēti tie, kam ik dienas nācās saskarties ar arheoloģiju un vēsturi... OOC: Uuuunnnn sāāākammmm! Aprakstiet, kā jūsu tēls nonāk templī, pēc šo ziņu iegūšanas... Labu ceļavēju! |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.09.05 Kur: Izbauda vasaru kopā ar tauriņiem Spoguļzemē... ![]() |
Pēcšņi Lucifers attapās,ka sēž džipā un tiek vests pa kādu tropu ceļu. Blakus sēdēja tas pats mazais vīrelis.
Ak tad beidzot pamodāties...viņš noteica.Tagad dodamies uz templi. Lucifers bažīgi sāka meklēt savu somu.Tā bija kaut kur pazudusi. Neuztraucities. Tā ir aizmugurējā sēdeklī. noteica gids. Lucifers paskatījās uz džipa bagāžnieku un patiesi,viņa brūnā soma kārtīgi stāvēja uz koka kastēm,kas bija sakrautas tur. Lucifers niklepjās,lai atal tgrieztos savā lietišķajā tēlā. Nu jā...cik tālu vēl līdz templim?viņš jautāja. Kur tad jāsteidzas....uzmanīgi...noteica gids un sekoja straujš pagrieziens. Dzīve vēl gara...paspēsiet...viņš pabeidza. Es jums neprasīju komentārus,bet gan jautājumu.Lucifers atrūca.Un es vēlos sagaidīt atbildi...bet atbilde nenaca,jo tur pat jau parādījās lielās ziedu arkas,kas apūra puisi. Te pat jau esam...apvainoti atteica vīrelis un vairs neteica na vārda. Dzīps apstājās un Lucifers paķerdams somu izlēca ārā. Vēlreiz ierūcās mašīnas motors un Lucfes pagriezās. Vei tad jūs nerādīsiet ceļu?viņš nikni uzsauca caur skaļo džipa rūkoņu. Jūs gan jau pats atradīsiet ceļu...viņš atrūca un pēc tam sekoja ļoti rupjš lamu vārds. Protas Lucifes nezināja šo valodu,kurā vīrs bija to pateicis. Džips aizbreuca un Lucifers uzmesdams somu plecā devās pie biļešu kases apbrīnodams skaisto tempļa arhitektūru. Pavisam tuvu...viņš nodomāja un sameklēdams naudu iedeva to pārdevējam. Vēl viņš pamanīja,ka naudas kļuvis mazāk. Tātad zādzība. Tikko gids ar nelielu tūristu grupiņu aizgāa uz templi,ja gribat...pārdevējs nepabeidza,kad ierunāās Lucifers.Nē paldies...man šķiet,ka es zinu daudz vairāk nekā šis gids... un Lucifers devās iekšā templī. Es parādīšu ceļu pie viņiem... tukši pabeidza pārdevējs un atkal pievērsās gavenajam ceļam. Šo rakstu rediģēja Lucifer: 13.09.2005 16:57 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 17.05.2025 00:29 |