![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.08.05 Kur: tumsaa blakus woldemortam un sauronam! ![]() |
newiens no viniem nebija labs.abi bija glevi un wargi!!! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/mad.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.08.05 Kur: tumsaa blakus woldemortam un sauronam! ![]() |
nu es gribetu lai gredzens tiek boromiram jo vins ir stipraks un drosmigaks par tiem abiem kopaa nemot.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.05.05 ![]() |
CITĀTS(ILIDIANZ @ 09.09.2005 15:52) nu es gribetu lai gredzens tiek boromiram jo vins ir stipraks un drosmigaks par tiem abiem kopaa nemot. Es atvainojos ļaudis! Paņemiet un kārtīgi izlasiet GP nevis skataties filmu! Boromirs iegustot gredzenu kristu, jo vestu sho uz Minas thiritu kur saurons, būtu aizsūtijis armiju un diemžēl Viduszeme vairs brīvu tautu nebūtu. Runājot par Bilbo-viņš nesaprata gredzana spēku, viņam tā bija tikai burvju mantiņa, lai gan nevar nenoliegt Hobita akcents netika likts uz gredzenu. Frodo-bija ista persona, jo visi parejie no gredzenu bralibas, bija samērā zinami personāži, un Frodo sīkstums bija tieši laikā! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 09:24 |