![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.04 ![]() |
Es centīšos ar laiku apkopot biežāk uzdotos jautājumus (FAQ) TN sakarā un tādēļ iedomājos, ka varbūt jums - foruma lasītājiem - ir padomā kādi jautājumi, kuriem vajadzētu noteikti būt oficiālajā TN FAQ. Ja tādi ir, lūdzu, postējiet šeit.
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.01.04 ![]() |
Bet tu tak negribi teikt, ka tas, ka Asinsnaidā/Senlatviešos varēja kaut ko nopirkt par naudu bija slikti?
Nauda ir tāda pati spēles fīča kā zobens - zobens tev dod dažādas iespējas, nauda arī. Ja zobena spēks/lietošana nav labi apdomāta, rodas virtuālās zobenkaujas ar taimstopiem, maģiskajiem efektiem un dažāda spēka sitieniem, kuras man šķiet savā ziņā līdzvērtīgas šai virtuālajai ekonomiskajai sistēmai. No otras puses, var jau samazināt zobenkauju virtualitāti, izmest taimstopus, efektus utt. (ko lielā mērā arī darām) tā padarot kaujas mazāk virtuālas. Nu un tieši tas pats ar naudu - nav nekādas virtuālās dzirnavas, ostas utt. kas ģenerē naudu vai armijas vienības or smth.. TNC nekādā ziņā nepretendē uz Drakonistu stila/apjoma brīvdabas lomu spēlēm, kur, kā esmu dzirdējis, šī virtuālā ekonomika ir ļoti izteikta. Ne tas viss slikti, ne labi, vienkārši mums ir cita pieeja. Galvenā kļūda būtu uzskatīt, ka TNC būs virtuālā ekonomika kā drakonistu spēlēs - tā tas nekad nav bijis plānots. TN:C vienkārši būs nauda (tāpat kā iepriekšējās), bet mēs strādājam pie tā, lai jamai būtu lielāks pielietojums. Tas arī viss. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 18.05.2025 20:44 |