![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 21.05.04 Kur: Kamelota ![]() |
Jūs visi taču zināt LNT stāstu konkursu par Hariju Poteru, es piedalījos šinī konkursā un uzvarēju. Es labprāt sameklētu divus pārējos uzvarētājus, ja viņi ir šajā forumā. Šodien un rīt LNT rāda reklāmu, kurā mēs reklamējam HP filmu. Vai tas maz ir iespējams? Un vēl es dabūšu HP grāmatas, tai skaitā arī jauno HP grāmatu, kas iznāks Ziemassvētkos.... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/yahoo_a.gif)
P.S. Es ceru, ka šeit drīkst veidot tādus pavedienus... Šo rakstu rediģēja denija666: 01.09.2005 12:04 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Strādā "Caurajā katlā" par trauku mazgātāju ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 04.10.03 Kur: Rīga, Jēkabpils ![]() |
es ar apsveicu, apsveicu....
tikai veelu izturiibu tev tad kad tevi daudzi nod***iis... nu es jau to nenoveelu, tomeer taa nu pret "tiem potera faniem" izturaas... bet katraa zinjaa taa iespeeja, kas tev ir dota, var izraadiities pat ljoti noderiiga, jo tas iespeejams ir tavs 1ais solis kino pasauee - lielakaa dalja holivudas zvaigznju ir saakushi ar visparastaakajaam tv reklaamam, un ne viens vien no vinjiem nemaz nebija plaanojushi to, ka kino buus vinju naakotne. Kaut vai tas pats Kristensens - saaka ar "estrella" reklaamu, tagad ir Star Wars galvenajaa lomaa. Ja buutu konkurss par nopietnaaku teemu - piem, LotR, Star Wars, es par visiem 100 piedaliitos, tomeer visai latvijai paraadiit, ka afigenna fanoju pa hp? nu neeeeeeee..... congrat's again. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 10.05.2025 22:21 |