![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.08.05 Kur: Tukums... ![]() |
Nu Tā....
Vai nu man kaut kas neaiziet, vai filma tiešām ir nepareiza. Atkal palasot GP1, izlasīju, ka pie Bruinas brasla hobiti ar Aragornu satika Glorfīndelu nevis Arvenu,kā tas bija rādīts filmā.Vai arī es esmu ko nepareizi sapratis? Ja tā nav, tad žēl gan ja filmā nepiemin,manuprāt, diezgan svarīgus varoņus grāmatā. Pie tam, grāmatā bija rakstīts, ka Frodo Arvenu pirmo reizi ieraudzīja tikai Elronda namā. Un,ja es esmu sapratis nepareizi, varētu man kāds paskaidrot - kas un kā? Nu tad kā ir? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Šo rakstu rediģēja Legolass: 27.08.2005 19:29 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.12.03 ![]() |
IMO, to PJ izdarīja tālab, lai nebūtu jāievieš vēl viens personāžs, kurš neko neizsaka tiem, kas grāmatu nav lasījuši, un palielinātu Arvenas lomu stāstā. Glorfindeils parādās filmas beigās, kronēšanas ceremonijas ainā.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.10.03 Kur: Kastaņkalni Tulks 2007 ![]() |
Filmā Arvena vispār tika padarīta aktīvāka, viņa parādījās daudz biežāk, nekā grāmatā, kur viņa tikai dzīvojās pa Elronda namu un beigās bezmaz vai tika piegādāta uz Minas Tirithu Aragornam. Tas viss laikam tāpēc, lai uzsvērtu to, kā viņa iedvesmoja Aragornu, viss tas garumgarais love story, kas grāmatā atrodams tikai pielikumā... Tas padara filmu kaut kā... foršāku. Tumšmatainā Arvena, nevis kārtējais kā-viņ'-tur-sauca blondais spicausis. Galu galā, filmai bija jāpiesaista arī tie, kas par GP vispār nebija dzirdējuši.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 07.06.2025 00:40 |