Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> 3 gredzeni!, par 3 gredzeniem!
The Lord of The ...
iesūtīt 20.08.2005 22:10
Raksts #1

Izrāda pirmās maģijas pazīmes
*

Grupa: Biedri
Pievienojās: 11.08.05

Man jums visiem ir 1 jautaajums !! vai juus vispaar zinat 3 gredzenu iistos iipashniekus???
man pasham vienk nav interesanti! sheit uzkaveeties! man vienk nav taadu personu kas ar maniim vareetu runaat! sad.gif sad.gif

Šo rakstu rediģēja Nimue: 26.08.2005 11:11
Go to the top of the page

+Citēt rakstu

Sākt jaunu pavedienu
Atbildes
rudolfs
iesūtīt 31.08.2005 15:33
Raksts #2

Cep speķi Dūdijam
*

Pievienojās: 31.08.05

Uzkrītošs liekas veids, kā runājat par elfiem un gredzenu piederību - "piederēja", "darīt ar to, ko grib", "īpašnieki", "bagātības"...
Vienkāršojot lietas, teiktu, ka 9 gredzeni sniedza varu, 7 - bagātību, 3 - gudrību? un 1 - paši zināt.
Ja cilvēki dzinās pēc varas un rūķi - pēc zelta, un viņu gredzeni ir Sauron'a roku darbs, tad elfi, kuriem varētu piedēvēt ideju par gredzeniem kā tādu (Sauron comes in later), vēlas vairot gudrību un skaistumu, Sauron'a ietekme uz gredzeniem seit ir netieša.
Par īpasuma aspektu runājot - manuprāt, tas ir vairāk kā mākslinieks un viņa darbs - kā Mikelandželo, kuram nekad nepiederēja Siksta kalpellas griesti. It's subtle, you know. Radīts un uzticēts kādam, kas spēj to pilnībā likt lietā, nevis kas lišķigaks vai kam jāiztop. Viss teksts ir emocionāli uz augšu pasists (vismaz origināls, tulkojumu neesmu lasījis) - tur jau ir "escape" literatūras skaistums (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

CITĀTS(The Lord of The Ring @ 20.08.2005 22:10)
Man jums visiem ir 1 jautaajums !!  vai juus vispaar zinat 3 gredzenu iistos iipashniekus???
man pasham vienk nav interesanti! sheit uzkaveeties! man vienk nav taadu personu kas ar maniim vareetu runaat! sad.gif sad.gif
*

+Citēt rakstu
varoniz
iesūtīt 31.08.2005 16:18
Raksts #3

Mācās koptelpas paroles
**

Pievienojās: 22.05.05

CITĀTS(rudolfs @ 31.08.2005 15:33)
Uzkrītošs liekas veids, kā runājat par elfiem un gredzenu piederību - "piederēja", "darīt ar to, ko grib", "īpašnieki", "bagātības"...
Vienkāršojot lietas, teiktu, ka 9 gredzeni sniedza varu, 7 - bagātību, 3 - gudrību? un 1 - paši zināt.
Ja cilvēki dzinās pēc varas un rūķi - pēc zelta, un viņu gredzeni ir Sauron'a roku darbs, tad elfi, kuriem varētu piedēvēt ideju par gredzeniem kā tādu (Sauron comes in later), vēlas vairot gudrību un skaistumu, Sauron'a ietekme uz gredzeniem seit ir netieša.
Par īpasuma aspektu runājot - manuprāt, tas ir vairāk kā mākslinieks un viņa darbs - kā Mikelandželo, kuram nekad nepiederēja Siksta kalpellas griesti. It's subtle, you know. Radīts un uzticēts kādam, kas spēj to pilnībā likt lietā, nevis kas lišķigaks vai kam jāiztop. Viss teksts ir emocionāli uz augšu pasists (vismaz origināls, tulkojumu neesmu lasījis) - tur jau ir "escape" literatūras skaistums (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
*

par rūķiem. rūķi netika radīti, lai dzītos pēc zelta, Alue radija viņus psiholoģiski izturīgus

+Citēt rakstu

Raksti šajā pavedienā

Closed TopicSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 07.06.2025 00:18