![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Izraidītie Pievienojās: 29.05.04 Kur: Rīga ![]() |
Man šķiet, ka Ļeņins.
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
ex foruma administratore ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.11.03 ![]() |
Man atkal liekas, ka dalja, piedevaam lielaakaa dalja no te nosauktajiem nav pat iisti karaadonji, bet politikji, nenoliedzami ieveerojamas personiibas, kuraam bijusi liela noziime pasaules veestures riteejumaa, bet ne karavadonji.
Lai nu kaa, shis visai senais pavediens tapa dienaa, kad Nuluks ar Reiki noleema atriebties forumam par spameriem un pieraadiit, ka nejeedziigi iesaakot pavedienu, tas tik un taa sanjem atsauciibu... Kaa jau muusu viedie veesturnieki mineeja, saliidzinaat karavadonjus peec vinju speejaam, nenjemot veeraa apstaakljus, ir visai pagruuti un visai nejeedziigi. Piedevaam kopsh Senaas Romas/Griekjijas/Eegjiptes uzplaukuma, ir pagaajis tik ilgs laiks, un veesture ir tik daudz reizes paarrakstiita/izpushkjota pielabota un citaadi izkropljota, ka diezvai mees visapar varam adekvaati noveeteet kaada militaaros sasniegumus. To Seila - Kristus nekad nav bijis karavadonies. Vinjsh varbuut bija lielisks orators un ljoti paarliecinoshs kristietis, bet vinjsh nekad nav vedis armiju vai kaut vai tautu karaa. To tiem, kas par Zhannu 'de Arku. Vinja skaitaas sveetaa ( lai gan, ja vien es ljoti nekljuudos, attieciigaas zinaatnes viedie praati joprojaam nav viennoziimiigi atzinushi, ka vinja vispaar eksisteeja ). Zhannai, kaa jau viens te mineeja bija noziime kaa Lotringas jaunavai, kas bija miitisks teels, liidz ar to deva augstu moraali un entuziamsu ciinjai, kas eventuaali arii deva franchu armijai zinaamas priekshrociibas. Vinja panaaca to, ko neviens cits vinjas vietaa droshvien nebuutu vareejis izdariit., manupraat vinja vairaak ir tautas varone nevis karavadone. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 12:02 |