![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.07.03 ![]() |
Nu, ja godīgi man filmā Legolas kā elfu pārstāvis likās pavisam neatbilstošs, ne pietiekami spilgts. Protams, arī grāmatā viņam nav pārāk daudz vietas atvēlēts... Ja man būtu jāizvēlas spilgts elfu pārstāvis, tad jau labāk Galadriela vai Elronds (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Ja atmiņa neviļ, Tolkīns kaut kad teica (savās vēstulēs laikam), ka viņaprāt, elfs esot devis vismazāko ieguldījumu Gredzena brālībā. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.04.04 ![]() |
Citēju no Filmas.lv
Uzklausījis gana daudz kritikas par savu sniegumu filmā «Kingdom Of Heaven» («Debesu valstība»), aktieris Orlando Blūms ir nolēmis kādu laiku vairs supergrāvējos nefilmēties. Blūma slavenākās lomas ir filmās «Troy» un triloģijā «Lord Of The Rings», taču tagad aktieris vēlas koncentrēties uz mazbudžeta, neatkarīgu studiju filmām, jo uzskata, ka tās padarīs viņu par labāku aktieri. «Es labprāt darītu to («Kingdom Of Heaven») vēlreiz,» viņš sacīja. «Man bija 27, kad es sāku filmēties tajā filmā, 28, kad es sāku piedalīties šajā «Elizabethtown» un es esmu piedalījies varbūt tikai desmit filmās. Ir daudz, ko mācīties. Ir daudz kā tāda, ko es joprojām nezinu. Es gribu mācīties. Es ļoti vēlos darīt lietas, kas nav tikai lielas filmas vien. Es gribētu turpināt apgūt savu amatu |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 09.06.2025 17:31 |