![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.08.05 ![]() |
Man jums visiem ir 1 jautaajums !! vai juus vispaar zinat 3 gredzenu iistos iipashniekus???
man pasham vienk nav interesanti! sheit uzkaveeties! man vienk nav taadu personu kas ar maniim vareetu runaat! sad.gif sad.gif Šo rakstu rediģēja Nimue: 26.08.2005 11:11 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.05 Kur: Belerianda ![]() |
Ja mēs sākam no sākuma, visi 3 elfu gredzeni bija pie Kelebrimora. Pēc tam, kad viņš atklāja Saurona nodevību - izkalto Varas gredzenu, viņš meklēja padomu pie Galadriēlas, kura ieteica tos noslēpt.
CITĀTS Galadriel counselled him that the Three Rings of Elves should be hidden, never used and dispersed far from Eregion. Tā nu, sekojot viņas padomam, Kelebrimors Nenju atdeva viņai - CITĀTS It was that time when she received Nenya, the White Ring, from Celebrimor , bet pārējos divus atdeva Gil-galadam (tā ka, viņam uz brīdi tiešām piederēja divi gredzeni) -CITĀTS Celebrimor followed her counsel that the Ring of Air and the Ring of Fire should be sent out of Eregion; and he entrusted them to Gil-galad in Lindon. Gil-galads gan drīz Uguns Gredzenu atdeva Kirdanam, kurš, savukārt, vēlāk to atdeva Mitrandiram - CITĀTS It is said here that this time Gil-galad gave Narya, the Red Ring, to Cirdan Lord of Havens citāti tika ņemti no Unfinished Tales, History of Galadriel and Celeborn btw - vai šajā forumā ir atļauta doublepostošana? Šo rakstu rediģēja altonis: 26.08.2005 09:17 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 07.06.2025 00:02 |