![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.01.04 Kur: Ēģipte - Faraona Kapenes ![]() |
Nu tad stāstiet, kurš tēls filmās jums vairāk patīk, jeb - kurš vislabāk izpilda savu lomu? Pamatojiet.
Man liekas, ka Rupertam tas izdodas vislabāk - atdarināt RONU! Tās grimases, man liekas ka viņš arī Rona tēlu ir padarījis smieklīgāku nekā tas ir! Tāpēc arī es saku Ruperts. Minimālais raksta garums >350zīmes. Ja būs mazāk - raksts tiek izdzēsts. Tas, lai Jūs izteiktu savas domas dziļāk, nevis divos vārdos. Šo rakstu rediģēja skowij-snowij: 22.01.2005 19:03 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 21.05.04 Kur: Kamelota ![]() |
Jāatzīst pirmajā filmā biju mazliet vīlusies par D.Redklifa tēlojumu, bet ar katru nākamo tas kļūst labāks un ja vēl ņem vērā to, cik daudz vārdu viņam jāiemācās...
Man ļoti patīk arī Strupa atveidotājs, viņš tiešām prot savu darbu - pat man mazliet no viņa kļūst bail. Arī Rūperts un Emma ir labi - arī viņu profesionalitāte, manuprāt, ar katru nākamo filmu pieaug (īpaši jau Rūpertam - vīņš 3.filmā bija lielisks). Man patika arī Žagars 1.filmā - jauks aktieris. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 19.06.2025 23:22 |