![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.10.03 Kur: lielceļš ![]() |
nav paaraak daudz (pagaidaam) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
Arteemijs Fauls (triisdalas un domaajams ka buus veel), Monika (pagaidaam divas graamatas), Laura (esmu dzirdeejusi ka tuuliit buus arii otraa), gredzenu paveelnieks (tuliit jaiznaak treshajai graamatai latv. val.), burvju mantojums, zaglu paveelnieks un protams pats harijs poters. gribeeju jautaat vai juus shiis graamatas esat lasiijushi , kaa patika/nepatika un vai juus gribeetu kautko liidziigu veel lasiit? shai laikam vajadzeetu buut taadai kaa aptaujai ,bet nu lemiet pashi... vienvaard sakot - gribu zinaat ko juus domaajat par shiim graamataam... |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.09.03 Kur: Kaut kur uz šīs Pasaules...(A varbūt citas...) Labākā stāsta autore 2006 ![]() |
Vispār man nav īsti skaidrs pēc kādiem kritērijiem liek tās uzlīmes, dažas man vispār šķiet tāpat uz labu laimi pieliktas, vispār tās uzlīmes jau lipina klāt visām grāmatām, kas daudzmaz ir bērnu auditorijai un ko izdod jumava, nu, piemēram, kāda tad ir saistība hp ar grāmatu, kurā Nobela prēmijas laureātiem bērni uzdod jautājumus?!! Šādai uzlīmei vajadzētu parādīt, ka konkrētā grāmata ir tiešām laba un par maģijas tēmu, bet liela daļa no tām ir galīgi neatbilstošas, kaut vai mans minētais piemērs, iespējams es mazliet pārspīlēju, bet ja uz grāmatas ir šī uzlīme es godīgi pašaubos vai pirkt(HP un GP, arī AF neskaitu), jo esmu lasījusi dažas grāmatas ar to uzlīmi, kas nu...nav baudāmas, kā piemēru minēšu grāmatu, kurai pat vairs neatceros nosaukumu, kaut kas par varavīknes krāsām...Drausmīgi...protams tādas grāmatas kā HP, GP, arī AF ir tiešām labas, arī Laura un Zagļu pavēlnieks ir tā nekas, bet citas...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 24.06.2025 02:30 |