![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.08.05 Kur: Košalāku mežs ![]() |
Mīnusi
Nu tā... Esmu saslimis temperatūra ir 37,6, iesnas, sāpošs kakls. No larpa tur bija tikai tērpi. Nekādu kvestu un aktīvas darbības (laikam tāpēc, ka igaunijā). No sižeta līnijas nekā (tjipa politiskā darbība norisinās mums neredzot) visi sēž galvenajā bāzē un gaida brokastis, pēc tam pusdienas, pēc tam vakariņas (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Plusi Forši cilvēki (es domāju mūsējie) un daži igauņi. Tā kā tas ir mans pirmais larps, biju gaidījis ko vairāk laikam, bet tas tāpēc, ka biju salasījies postus par Troļļu naktīm. Bija kaujas apmācība Superīga fīča. (visiem netiks stāstīts, lai neizmanto cīņā troļļu naktīs (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) ) Pēdējā kauja vienkārši superīga batālija. Apmēram 20-30 labi apmācīti cilvēki pret apmēram 40-50 vienkāršiem cilvēkiem. Zajebis. Sajūta, kad vairogi pret vairogiem tiek triekti un kaujas karstumā neko nesaproti, kurš ir ienaidnieks, kurš nem, ir neaprakstāma. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.11.03 Kur: Jauko poniju zemē. ![]() |
Par elfu brunjaam nezinu.
Zinu, tikai to, ka taas tika noveerteetas kaa +6 pleit armors. Melnajam pleitam pirms veel braukshanas, kad testeeju, kaa jams velkams nopliisa labaas rokas viena no plecu plaaksniiteem (kaut kaada no vidus, kur taas paarklaajas, taapeec kopumaa tas nekaa netrauceeja, vienkaarshi atziistos shajaa negadiijumaa). Iespeejams, ka vairogam kaada no malinjaam nedaudz atlupusi (aada), bet neesmu droshs, un nezinu, vai tas nebija jau taa pirms tam. BTW, beigaas itin paarsteigts konstateeju, ka vinju masiivie un lielie tower shieldi arii ir viegli kaa spalvinjas. Kas noziimee, ka muusu ar TC iecereetaa harrassin taktika (saakotneejaa sizheta ietvaros, ka mums uzbruks), droshi vien nebuutu iipashi nostraadaajusi. Nedaudz par speeli kopumaa. Negribu, lai cilveeki domaa, ka man taa nepatika LARPa "miikstuma un viegluma" deelj. Galu galaa kaujas nav galvenais. Teoreetiski. Tachu taa kaa shis crap' iigais LARPs bija buuveets un pozicioneets kaa random fests ar kautinju beigaas, bez shkjietamaam iespeejaam kaut ko diplomaatiski biidiit (un ko gan lai biida, ja igaunji tomeer nu zin, kaa zin, to inglish + tu esi peec lomas tikai kaut kaada random peshka). Meegjinaajaam, bet tas aatri apsiika (neientereseetiibas un fataalistiska ````isma jautaas). Vaardu sakot, driizaak tas bija vienkaarshi kaut kaads renfairs (viduslaiku festivaals) overvieglu buufedu meercee, ar paardzeerushos fonu. Virtualitaate ar WYSIWYG, b.itches jaucaas nesaprotamaas proporcijaas, un es biju aplam paarsteigts, kad gaidot lielo uzbrukumu, peekshnjo noskaidrojaas, ka "mees visi esam aizceljojushi atpakalj uz Ruudauru" un tagad esam citi chari, kuri uzbruks, nevis aizstaaveesies. No LOTRa idejiski tur nekaa nebija, taa kaa muusu aptuveni ciitiigaa materiaalu pastudeeshana pirms speeles neko nedeva. Es pats biju tomeer paaraak |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 21.06.2025 02:54 |